Gilberto Martínez Solaris

Regisseur

Gilberto Martínez Solaris is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

El camino de los espantos

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Viruta', 'Capulina', Elsa Cárdenas en Salomé.

In deze mysterie-komedie moeten de twee hoofdrolspelers vluchten voor allerlei monsters en spoken tijdens hun verblijf in een kasteel. Redelijk grappig en een beetje gek.

Tintansón Crusoe

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Tin Tan', Elvira Quintana, Lorena Velázquez en Manuel 'Loco' Valdés.

Een humoristisch bedoelde bewerking van Robinson Crusoe waarin de komiek 'Tin Tan' in een aantal sketches probeert zijn vroegere populariteit bij het grote publiek te herwinnen. Ondanks zijn inzet is hij daar niet in geslaagd.

Me ha gustado un hombre

1964 | Komedie

Venezuela/Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. Julio Alemán, Teresa Velázquez, Lilián de Celis en Rafael Treviño.

Na veel verwikkelingen en misverstanden worden twee jonge mensen verliefd op elkaar en ook nog beroemd als zangers. Een smakeloze komedie met veel voor de hand liggende en soms grove grappen.

Los tales por cuales

1964 | Komedie, Musical

Mexico 1964. Komedie van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. 'Piporro', Fernando Soler, Liza Castro en María de Lourdes.

Een jongen, op zoek naar avontuur, komt in een dorp tegenover de dorpstiran te staan die hij eerder het leven heeft gered bij een schietpartij. Het script van deze film werd geschreven door hoofdrolspeler 'Piporro'

Alma llanera

1964 | Drama

Venezuela/Mexico 1964. Drama van Gilberto Martínez Solaris. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre en Manuel Capetillo.

Hoewel er overal in het dorp olie is gevonden, wil een man zijn grond niet verlaten om olieboringen uit te laten voeren. Hij krijgt ruzie met de hele dorpsgemeenschap.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gilberto Martínez Solaris op televisie komt.

Reageer