Mario Mancini

Acteur, Cameraman

Mario Mancini is acteur en cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Odore di pioggia

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Nico Cirasola. Met o.a. Toto Onnis, Agneta Vossgard, Mario Mancini, Grazia Daddario en Renzo Arbore.

Een lichthartige, satirische en van intrige gespeende reeks komische schetsen van het leven in een klein stadje in Zuid- Itali[KA3]e, waarbij met name de verlangens en dagelijkse bezigheden van de jonge, werkloze dichter Toto (Onnis) belicht worden. Toto is de zoon van de plaatselijke stationschef, die vlakbij het spoor woont. Hij gaat op bezoek bij allerlei dorpstypetjes en fantaseert over een blonde muze, terwijl hij stoeit met de ontevreden echtgenote van een Amerikaanse militair. Het tempo van deze film is te traag en regisseur Cirasola heeft onvoldoende komische en filmische inspiratie. Ook bekend als THE SCENT OF RAIN.

Django arriva... iaga o muori

1971 | Western

Italië 1971. Western van Roberto Montero. Met o.a. Brad Harris en Jose Torres.

De held in deze spaghetti-western is Durango, hoewel de Italiaanse makers hem ongegêneerd afficheren als Django! In tegenstelling tot Django en Sartana laat hij zich betalen voor zijn dienstverlening: als er een gestolen kudde moet worden opgespoord en teruggehaald, doet hij dat tegen tien procent van de waarde. Een bankier doet een beroep op hem om een woeste Indiaan in te rekenen, maar weigert achteraf te betalen. De Indiaan breekt uit en Durango staat tegenover twee boeven: de schurkachtige bankier, die een prijs op Durango's hoofd laat zetten en de Indiaan, die wraak wil nemen. Hij gooit het op een akkoordje met de Indiaan als er 800.000 dollar valt te veroveren, die de bankier heeft ontfutseld van arme boeren. Zoveelste western, zoveelste verhaaltje. Minder gewelddadig dan andere soortgenoten, maar beslist niet beter. De verveling slaat algauw toe, ook bij de meest doorgewinterde western-fan. Scenario van M. Guerra en V. Vighi. Camerawerk van Mario Mancini.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mario Mancini op televisie komt.

Reageer