Sarah Keller

Acteur

Sarah Keller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Princess Stallion

1997 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1997. Familiefilm van Mark Haber. Met o.a. Ariana Richards, Andrew Keir, David Robb, Marcia Layton en Sarah Keller.

Na de dood van haar moeder trekt de veertienjarige Sarah van Los Angeles naar haar vader Ian in Schotland. Ze moet erg wennen, maar langzamerhand maakt ze vrienden waaronder de kluizenaar Fergus. Zijn landgoed blijkt bezocht te worden door een wilde hengst, een dier dat de hoofdrol speelt in een Schotse sage en volgens de overleveringen al eeuwen wacht op zijn prinses.

Seven Doors of Death

1982 | Horror

Verenigde Staten 1982. Horror van Louis Fuller. Met o.a. Catriona MacColl, David Warbeck, Sarah Keller, Tony Saint John en Philip Ostrow.

Een oud hotel in Louisiana is bovenop een geheime toegang naar de hel gebouwd; het gegeven bood de filmers het voordeel dat ze allerei angstaanjagende sc [KA2]enes konden bedenken zonder een logische verklaring. De film bevat enkele zeer doeltreffende schokeffecten (zelfs een overtuigende blik in de hel), maar het duistere verhaal en de overdaad aan bloed worden irritant.

L'Aldila

1979 | Horror

Verenigde Staten 1979. Horror van Lucio Fulci. Met o.a. Katherine McColl, David Warbeck, Sarah Keller, Antoine Saint John en Veronica Lazar.

Een jonge vrouw erft een spookachtig hotel in Louisiana. Zij weet niet dat het hotel destijds gebouwd werd op de Zeven Poorten van de Hel en dat zombies er op zoek zijn naar slachtoffers, bestemd voor de eeuwige verdoemenis.

Terror

1978 | Horror

Verenigd Koninkrijk 1978. Horror van Norman J. Warren. Met o.a. John Nolan, Carolyn Courage, James Aubrey, Sarah Keller en Tricia Walsh.

Een Engelse regisseur, de laatste afstammeling van een geslacht dat 300 jaar eerder door een tot de brandstapel veroordeelde heks werd vervloekt, maakt een film over deze geschiedenis. Een reeks mysterieuze moorden volgt, die uiteraard het werk van de heks blijken te zijn. Sterke dialogen, sfeervol camerawerk en spannende momenten worden ontsierd door grove, bloederige effecten.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sarah Keller op televisie komt.

Reageer