Dawn Wells

Acteur

Dawn Wells is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Harlem Globetrotters on Gilligan's Island

1981 | Komedie

Verenigde Staten 1981. Komedie van Peter Baldwin. Met o.a. Bob Denver, Alan Hale jr, Russell Johnson, Dawn Wells en Connie Forslund.

In de derde van hun 'comebackfilms', jaren na de oorspronkelijke serie, worden Gilligan en Co. bezocht door de Globetrotters, een krankzinnige geleerde en zijn assistent, en een ploeg basketbalspelende robots.

The Castaways on Gilligan's Island

1979 | Avonturenfilm, Romantiek

Verenigde Staten 1979. Avonturenfilm van Earl Bellamy. Met o.a. Bob Denver, Jim Backus, Natalie Schafer, Russell Johnson en Dawn Wells.

Een groep schipbreukelingen besluit van hun tropische paradijs een toeristische trekpleister te maken.

Rescue from Gilligan's Island

1978 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1978. Avonturenfilm van Leslie Martinson. Met o.a. Bob Denver, Alan Hale jr, Jim Backus, Natalie Schaefer en Russell Johnson.

Veertien jaar nadat de oude tv-serie afgelopens was keren de ongelukkige tv-schipbreukelingen (zonder Tina Louise) terug en spoelen opnieuw aan op hun onbewoonde eiland, dat op geen enkele zeekaart voorkomt, met drie pilots voor een potentiƫle serie, waar niet veel aan is.

The Town That Dreaded Sundown

1977 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1977. Horror van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Ben Johnson, Andrew Prine, Dawn Wells, Christine Ellsworth en Charles B. Pierce.

Een goede thriller naar een waar gebeurd verhaal over een gemaskerde moordenaar die in de jaren veertig het stadje Texarkana terroriseerde. De aanwezigheid van Johnson geeft de film nog wat status.

Return to Boggy Creek

1977 | Familiefilm, Avonturenfilm, Horror

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Tom Moore. Met o.a. Dawn Wells en Dana Plato.

Weer een film met monsters die opdoemen, maar deze keer zijn er twee jonge kinderen bij betrokken. Een film voor alle leeftijden, eigenlijk onzin, maar het zal de jonge kijkers wel intrigeren. Vervolg op LEGEND OF BOGGY CREEK.

Winterhawk

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Michael Dante, Leif Erickson, Woody Strode, Denver Pyle en Elisha Cook jr.

Een goedbedoeld maar veel te lang melodrama over een Blackfoot-krijger (Dante) die blanke kolonisten om een serum tegen de pokken komt vragen. Hij wordt beroofd en hij ontvoert vervolgens uit wraak enkele blanke kinderen. Soms nogal erg gewelddadig. Gefilmd in Techniscope.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dawn Wells op televisie komt.

Reageer