Griffen Drew

Acteur

Griffen Drew is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Masseuse

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Daniel Peters. Met o.a. Griffen Drew, Tim Abell en Monique Parent.

Saaie, laag bij de grondse seksfilm, die gemaakt werd voor het videocircuit. Kristy (Drew) baadt in weelde met haar vermogende verloofde Jack (Abell). Als ze erachter komt dat Jack vreemd is gegaan, neemt ze wraak. Tijdens Jacks afwezigheid voor 'zaken' verandert ze het huis in een hoerenkast voor rijke klanten en verleent allerhande seksdiensten. Ze doet om het hardst mee en geniet met volle teugen! Het scenario van Rennie Piccolo is nog kleiner dan zijn achternaam en er valt onder de allerkrachtigste elektronische microscoop nauwelijks iets te lezen. Zeer slecht gespeeld en geregisseerd.

Dinosaur Island

1994 | Horror, Fantasy

Verenigde Staten 1994. Horror van Jim Wynorski en Fred Olen Ray. Met o.a. Ross Hagen, Richard Gabai, Peter Spellos, Tom Shell en Steve Barkett.

Hoe ver kan je gaan? Roger Corman heeft met deze produktie kennelijk een poging gedaan een antwoord te vinden op die vraag. Een vliegtuig vol soldaten stort neer op een eiland, bewoond door schaars geklede amazonen en de knulligste speciale effecten met dinosaurussen die je ooit gezien hebt. Om zich te bewijzen ten opzichte van de sexy dames bestrijden de heren het hoofd-reptiel, dat nog over was uit Cormans eerdere film CARNOSAUR, en dat er in het daglicht nog belachelijker uitziet. Mogelijk bedoeld als satire. Het script is van Bob Sheridan en Christopher Wooden en Gary Graver schoot de plaatjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Griffen Drew op televisie komt.

Reageer