Leung Ming-Kai

Cameraman

Leung Ming-Kai is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Murmur of the Hearts

2015 | Drama

Hongkong SAR van China/Taiwan 2015. Drama van Sylvia Chang. Met o.a. Isabella Leong, Lawrence Ko, Angelica Lee, Julian Chen en Hsiao-chuan Chang.

Prachtig subtiel drama van regisseur/schrijver/producent/zangeres Chang, waarin broer Nan en zus Mei op jonge leeftijd van elkaar gescheiden worden als hun ouders met slaande ruzie uit elkaar gaan. Worstelend met dezelfde schuldgevoelens leven ze parallel aan elkaar een eenzaam bestaan, maar geen van beiden durft het aan de ander op te zoeken. De scène waarin een volwassen Nan in gedachten zijn eigen jeugd bezoekt en zijn moeder confronteert met het verleden is van een zeldzame schoonheid.In April the Following Year, There Was a Fire

2011 | Drama

Thailand 2011. Drama van Wichanon Somumjarn. Met o.a. Uhten Sririwi, Jinnapat Ladarat en Saeree Pimpa.

Persoonlijk, poëtisch verhaal over een filmmaker die terugkeert naar zijn geboortegrond.

Mundane History

2009 | Drama

Thailand 2009. Drama van Anocha Suwichakornpong. Met o.a. Phakpoom Surapongsanuruk, Arkaney Cherkham, Paramej Noieam en Anchana Ponpitakthepkij.

Mundane History begint simpel: een vader huurt een verpleger in die voor zijn half verlamde zoon moet zorgen. Na een traag begin neemt het verhaal na een half uur een bizarre wending. Er worden allerlei zaken bijgehaald: de kosmos, poëzie en tot slot de geboorte van een baby. Een complex en lastig verhaal, maar ook intrigerend. De eerste lange speelfilm van de Thaise regisseuse Anocha Suwichakornpong ziet er mooi uit, is mysterieus en laat ruimte open voor interpretatie. Winnaar van een Tiger Award.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Leung Ming-Kai op televisie komt.

Reageer