Mario Girolami is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Anche nel west, c'era una volta dio

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Mario Girolami. Met o.a. Richard Harrison, Gilbert Roland, Enio Girolami, Folco Lulli en Dominique Boschero.

Een expert op het gebied van wapens met een gepantserde vuist speurt naar een enorme goudschat die door bandieten uit een kerk gestolen is. Deze zeer zwakke spaghetti-western wordt gered door het geanimeerde spel van Harrison en Roland. Enkele futloze Spaanse locaties. USA-titel: GOD NEVER WALKED THE WEST.

Las Otoñales

1964 | Komedie

Italië/Spanje 1964. Komedie van Mario Girolami en Javier Setó. Met o.a. Walter Chiari, Raimondo Vianello, Paquita Rico, Julio Peña en Franco Franchi.

Vier 'sketches' over de seksuele aantrekkingskracht van vrouwen op rijpere leeftijd. Een onbeduidende, vreemde film, waarin de middelmaat overheerst.

L'ira di Achille

1962 | Avonturenfilm, Drama

Italië 1962. Avonturenfilm van Mario Girolami en Marino Girolami. Met o.a. Gordon Mitchell, Jacques Bergerac, Christina Gajoni, Gloria Milland en Roberto Risso.

De Griekse held Achilles is beledigd door koning Agamemnon en trekt zich uit de strijd terug om pas weer in te grijpen als de Grieken hun ondergang tegemoet lijken te gaan. Dan neemt hij ook wraak op Hector, die zijn vriend Patrocles heeft gedood. Hoewel dit scenario het epos van Homerus geen enkel recht doet, tilt deze inspiratiebron de spektakelfilm toch boven het gemiddelde uit. Groots uitgebouwde gevechtsscènes duren overmatig lang en Mitchell is als acteur de minst begaafde van alle bodybuilders in Cinecittà. Export-titel: VENGEANCE OF ACHILLES.

Roma! Qué bella eres

1960 | Komedie

Spanje/Italië 1960. Komedie van Mario Girolami. Met o.a. Claudio Villa, María del Valle, Manolo Gómez Bur en María Fiore.

Twee vrolijke benzinepompbedienden laten hun verloofden in de steek voor twee beeldschone vrouwelijke toeristen in deze ongegeneerde komedie met veel gemeenplaatsen.

Valentina

1957 | Komedie

Spanje/Italië 1957. Komedie van Mario Girolami. Met o.a. Rosita Quintana, Claudio Villa, Miguel del Castillo en Nelly Morelli.

Een oud mannetje neemt de uitdaging aan om de problemen van een ongelukkig verloofd stel op te lossen. Deze curieuze en weinig bekende produktie vertoont veel gelijkenis met het beroemde verhaal van Richard Matheson.