Flourney E. Miller

Acteur

Flourney E. Miller is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Bronze Buckaroo

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van Richard Kahn. Met o.a. Herbert Jeffries, Artie Young, Rellie Hardin, Spencer Williams en Clarence Brooks.

Na het succes van HARLEM ON THE PRAIRIE richtte Kahn een eigen produktiemaatschappij op om nóg enkele negerwesterns te produceren met de zingende held Jeffries. Hier is Jeffries op jacht naar de moordenaars van Youngs vader. Het is allemaal zeer matig; de gein was er snel af.

Harlem Rides the Range

1939 | Western

Verenigde Staten 1939. Western van Richard C. Kahn. Met o.a. Herbert Jeffries, Lucius Brooks, Flourney E. Miller, Artie Young en Spencer Williams.

We zien Jeffries in zijn laatste negerwestern, de vierde, als zingende westernheld. Hij krijgt het aan de stok met Brooks, die een radiummijn van Young wil stelen.

Two-Gun Man from Harlem

1938 | Western

Verenigde Staten 1938. Western van Richard C. Kahn. Met o.a. Herbert Jeffries, Flourney E. Miller en Artie Young.

Dit is de minst bekende van de vier negerwesterns met Jeffries als zingende neger à la Gene Autry. De serie bracht aanvankelijk wel zijn geld op, maar verzandde al spoedig. Produktioneel werd er weinig aandacht aan besteed en de roulatie bleef beperkt tot bioscopen waar de negerbevolking de overhand had. Van Jeffries is nadien ook nimmer meer gehoord. Kahn zou na deze serie een tweede serie proberen met de jongensster Buzzy Henry - maar ook die serie kwam na twee afleveringen tot een eind.

Harlem on the Prairie

1937 | Western

Verenigde Staten 1937. Western van Sam Newfield. Met o.a. Herbert Jeffries, Flourney E. Miller, Mantan Moreland, Connie Harris en Maceo B. Sheffield.

Dit was de eerste van vier negerwesterns. De blanken hadden Gene Autry, en zo wenste de negerbevolking ook haar zingende westernheld. Dat werd Jeffries, eens lid van Duke Ellingtons orkest. Hier zijn Jeffries en Harris op zoek naar het goud dat Harris' vader verstopt heeft. Uiteraard zijn ook anderen geïnteresseerd. De film kostte een kleine 20.000 dollar en bracht binnen een jaar 50.000 op. Jed Buell produceerde de film in dezelfde tijd waarin hij ook de Fred Scott-serie produceerde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Flourney E. Miller op televisie komt.

Reageer