Agustín de Anda is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

La Cárcel de Cananea

1960 | Western

Mexico 1960. Western van Gilberto Gazcón. Met o.a. Pedro Armendáriz, Agustín de Anda, Sonia Furió en Teresa Velázquez.

Een sheriff krijgt de opdracht om een gevaarlijke bandiet van de ene stad naar de andere te brengen om hem te laten berechten. Het niveau van de Mexicaanse film in die tijd in aanmerking genomen, is dit een heel behoorlijke rolprent, vooral doordat de relatie tussen de twee hoofdpersonen goed tot uiting komt. Het slechtste van de film zijn de waterige kleuren. Een acceptabele avonturenfilm met een van de grootste Mexicaanse filmsterren in de hoofdrol.

Remolino

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Gilberto Gazcón. Met o.a. Luis Aguilar, Sonia Furió, Agustín de Anda en José Elías Moreno.

Een meisje zaait tweedracht onder alle leden van een familie op een ranch. Deze film borrelt over van vrouwenhaat, de kleuren zijn bovendien uitermate lelijk.

Quietos todos

1959 | Avonturenfilm

Mexico 1959. Avonturenfilm van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Dagoberto Rodríguez, Flor Silvestre, Alfonso 'Pompín' Iglesias en Agustín de Anda.

Om een speelschuld af te lossen, moet een jongeman een rijke grootgrondbezitter, op wiens dochter hij verliefd is, beschermen tegen een bandiet. Warrig en zouteloos.

Los Desarraigados

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Gilberto Gazcón. Met o.a. Pedro Armendáriz, Ariadna Welter, Agustín de Anda en Sonia Furió.

Als gevolg van een ongeval moet een Mexicaanse haar intrek nemen bij een Mexicaanse familie in Texas. En dan volgt een eindeloze reeks debatten over het leven van de verschillende leden van de familie. Bleef volkomen onopgemerkt op het festival van Venetië, en terecht: je kunt tenslotte niet een hele film lang blijven roepen dat je maar beter in je eigen land kunt blijven.

Estampida

1958 | Western

Mexico 1958. Western van Raúl de Anda. Met o.a. Luis Aguilar, Christiane Martel, Agustín de Anda en José Elías Moreno.

Ten tijde van de Mexicaanse Revolutie worden twee cowboys gedwongen om hun koeien onder de prijs te verkopen aan een kolonel van generaal Huerta. Later komt de kolonel er achter dat het gestolen vee betrof, waarop hij vervolgd wordt. Veel actie met voor elk wat wils, er komen zelfs indianen in voor.

Las Manzanas de Dorotea

1956 | Komedie, Musical

Mexico 1956. Komedie van Raúl de Anda. Met o.a. María Elena Marqués, Agustín de Anda, Jaime Fernández en Carlos López Moctezuma.

Een man doet alsof hij dood is om te kijken of zijn vrouw werkelijk van hem houdt. De film staat stijf van de smakeloze dialogen.

La Máscara de carne

1956 | Drama, Misdaad

Mexico 1956. Drama van Raúl de Anda. Met o.a. Agustín de Anda, María Rivas, Víctor Parra en José Elías Moreno.

Kort na haar huwelijk krijgt een vrouw een ongeluk waardoor zij blind wordt. Dit politiemelodrama met thriller-trekjes was het Mexicaanse debuut van de Spaanse actrice María Rivas. De film is onder de maat.

Bataclán mexicano

1955 | Komedie, Musical

Mexico 1955. Komedie van Raúl de Anda. Met o.a. Christiane Martel, Agustín de Anda, Fernando Casanova en Oscar Ortíz de Pinedo.

Om niet uit haar dorp te worden weggestuurd moet een beroemde zangeres een huwelijk fingeren met een ingezetene. Pijnlijke musical die uitsluitend bedoeld is als kader om de hoofdrolspeelster in te laten schitteren.

El Diablo a caballo

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rolando Aguilar. Met o.a. Fernando Casanova, Olivia Michel, Pedro Galván en Agustín de Anda.

Een jongeman wordt door een bende bandieten beroofd en besluit wraak te nemen door zich als een gemaskerde wreker te verkleden. Deze film was dermate lang, dat hij in drie films werd geknipt, die vanwege de slechte kwaliteit alle bestemd waren voor buurtzaaltjes.