Pedro Masó is regisseur en scenarist.
Er zijn 13 films gevonden.

Puente aéreo

1981 | Komedie, Erotiek

Spanje 1981. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Ilyana Ross, Esperanza Roy, Agustín González en José Luis Lopéz Vázquez.

Een hoerenmadame vindt een nieuw werkterrein voor haar meisjes: de vluchten tussen Madrid en Barcelona. Net zo pijnlijk als de overige films van Masó.

El Divorcio que viene

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, José Sacristán, Amparo Soler Leal en Mónica Randall.

Een getrouwde man wacht op de goedkeuring van de Echtscheidingswet om met de echtgenote van zijn compagnon te kunnen trouwen. Een vals en opportunistisch bijprodukt.

127 millones libres de impuestos

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Amparo Soler Leal, Agustín González, Amelia de la Torre en María Silva.

Teneinde aan een bankroet te ontkomen wendt een industrieel de kidnapping van zijn eigen vader voor. Een zeer slechte komedie, mislukt ondanks het goede niveau van de bezetting.

La Miel

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Jane Birkin, José Luis Lopéz Vázquez, Jorge Sanz en Amelia de la Torre.

Een man op leeftijd verlangt hevig naar een jong meisje. Onuitstaanbaar, ofschoon er in het draaiboek enkele interessante ideeën voorkomen.

La Coquito

1977 | Drama, Musical

Mexico/Spanje 1977. Drama van Pedro Masó. Met o.a. Iliana Ross, Amparo Rivelles, Fernando Allende en Julio Bracho.

Een zangeres wordt door talrijke hartstochten terneergeslagen. Een uiterst conventioneel muzikaal melodrama naar Mexicaanse smaak.

Un Hombre como los demás

1976 | Romantiek

Spanje 1976. Romantiek van Pedro Masó. Met o.a. Sonia Petrova, Alessio Orano, Julia Gutiérrez Caba en Francisco Valladares.

Een jonge vrouw die op het punt staat te trouwen met een belangrijke arts wordt verliefd op een knappe priester. Een onuitstaanbare, beledigende, zeer slechte produktie die kenmerkend is voor het opportunisme en de cinematografische incompetentie van Pedro Masó.

La Menor

1976 | Erotiek

Brazilië/Spanje 1976. Erotiek van Pedro Masó. Met o.a. Bozena Fedorcyk, Marc Gimpera, May Heatherly en Jardel Filho.

Een jong Braziliaans meisje wil de erotiek leren kennen. Opportunistisch en onuitstaanbaar, zoals alle films van Masó.

Las Adolescentes

1975 | Komedie, Erotiek

Spanje 1975. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Anthony Andrews, Susan Player, Koo Stark, Victoria Vera en Maria Perschy.

Enkele Spaanse tieners volgen een studie aan een Engels internaat. Ze weten niets van de heimelijke activiteiten die daar plaatsvinden. Dit is een pseudo-erotische komedie van slechte kwaliteit, vol vreemdelingenhaat en schijnheiligheid.

Una Chica y un señor

1973 | Romantiek

Spanje 1973. Romantiek van Pedro Masó. Met o.a. Ornella Muti, Sergio Fantoni, Eduardo Fajardo, Helga Liné en Emilio Gutiérrez Caba.

Het liefdesverhaal tussen een man van middelbare leeftijd en een mooi meisje. Deze echt afschuwelijk commerciële film ziet er uit als een beeldroman.

Las Colocadas

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Pedro Masó. Met o.a. Teresa Gimpera, La Contrahecha, Tina Sáinz, María Asquerino en Antonio Ferrandis.

Drie ongehuwde meisjes worden ieder door een getrouwde man onderhouden. Een belachelijk feuilleton dat pretendeert sociale misstanden aan de kaak te stellen.

Experiencia prematrimonial

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Ornella Muti, Alessio Orano, Alberto Closas en Julia Gutiérrez Caba.

Een verloofd stel besluit te gaan samenwonen...Een van de meest hypocriete, beschamende en onuitstaanbare produkties uit de Spaanse filmgeschiedenis.

Las Ibéricas FC

1971 | Komedie

Spanje 1971. Komedie van Pedro Masó. Met o.a. Rossana Yanni, Claudia Gravy, Ingrid Garbo, José Sacristán en La Polaca.

Komisch-sentimentele voorvallen rond de leden van een vrouwenvoetbalclub. Moeizaam, zoals alle films van Masó.

Los Angeles del volante

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Ignacio F. Iquino. Met o.a. Fernando Fernán Gómez, Pepe Isbert, José Luis Ozores en Manolo Morán.

Een paar taxichauffeurs proberen een jong meisje, dat zelfmoord wilde plegen door zich onder een taxi te werpen, levenswil bij te brengen. Deze film is geregisseerd door Iquino en geschreven door Pedro Masó, twee van de grootste opportunisten van de Spaanse film.