Judith Fritsch

Acteur

Judith Fritsch is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Liebesgrüße aus der Lederhose 5. Teil: Die Bruchpiloten vom Königssee

1978 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1978. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Peter Steiner, Erich Kleiber, Judith Fritsch, Franz Muxeneder en Rosl Mayr.

Twee botte idioten die zakelijk weinig succes hebben, erven een boerderij en beginnen met een oud militair vliegtuig dat ze in het hooi aantreffen een vliegschool. Ze krijgen hulp van een heuse instructeur en diens hupse vriendin. Een onwaarschijnlijke en slappe klucht verpakt als het vijfde deel in de reeks, dat net zoals het zesde (en laatste) deel niet meer om aan te zien was. Ook bekend als DIE BRUCHPILOTEN VOM KÖNIGSSEE.

Liebesgrüße aus der Lederhose 4

1978 | Erotiek

Duitsland 1978. Erotiek van Günter Otto. Met o.a. Peter Steiner, Anita König, Franz Muxeneder, Erich Kleiber en Erika Baumgartner.

Twee Beierse gabbers, die bij een locaal spoorweglijntje werken, mogen niet naar het huwelijksfeest van de burgemeester en zij besluiten zich te wreken door wat grapjes uit te halen met het huwelijksbed. De spoorwegmaatschappij ziet intussen het nut niet in voor verdere exploitatie en de twee vrienden gaan op eigen kosten de zaak runnen, met een orkestje op de trein en een half dozijn knappe meiden als hostessen die zowel mannelijke als vrouwelijke passagiers seksueel verwennen. Het succes loopt uit de hand, de burgemeester revancheert zich door de trein te kopen, onze vrienden staan opnieuw op straat, maar niet voor lang, want zij besluiten zich te herscholen in de restaurantwereld waar zij ook weer knappe Beierse deernen als 'kelnerinnen' aan het werk zetten. Het scenario van deze Tiroler seksfilm is van F.G.Marcus en het hele geval is onder een klein half dozijn titels wereldwijd verspreid: DE TIROLER SEKSEXPRES, TRAIN DE PLAISIR, LASS KNACKEN, WILLY! ODER DIE VERSAUTE HOCHZEITSNACHT. Zie: 'Tiroler' seks-films.

Liebesgrüße aus der Lederhose 3. Teil: Sex- Expreß aus Oberbayern

1976 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1976. Komedie van Günter Otto. Met o.a. Peter Steiner, Franz Muxeneder, Rosi Mayr, Judith Fritsch en Jürgen Schilling.

De zoon en dochter van de respectievelijke burgermeesters van twee elkaar beconcurerende gemeentes vrijen met elkaar zeer tegen de zin in van de inwoners van beider dorpjes. Als de Beierse gehuchten van overheidswege moeten fuseren, breekt de hel los totdat de burgers ontdekken, dat met elkaar het hooi of bedstede induiken nog zo erg niet is. Derde flauwe seksfilm in de reeks, die groot succes had bij het bioscooppubliek.

Jagd auf Jungfrauen

1974 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1974. Komedie van John Weeran. Met o.a. Judith Fritsch, Gerhard Wolf, Margit Cizek en Frank Sommer.

Eigenlijk is het reisje van de bedrijfsvereniging gericht op een Berlijnse landbouwtentoonstelling, maar men trekt stiekem het uitgaansleven in. Daar observeert Weeran hun gedragingen en ervaringen geamuseerd. Deze verrassend sterke sekskomedie steunt weliswaar op beproefde situaties, maar zit degelijk in elkaar met heel redelijk acteerwerk. Een opmerkelijk spirituele bijdrage aan het lompe Duitse seksgenre.

Das Sündige Bett

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Heidrun Hankammer, Knut Reschke, Artur Binder, Waltraud Habicht en Judith Fritsch.

Een jong paartje koopt een antiek tweepersoonsbed. Terwijl zij het over straat naar huis slepen, haalt het bed (!) herinneringen op, die terug gaan tot de keizertijd onder Wilhelm II. Een film met uiterst vermoeiende en bijzonder eentonige seksavonturen. Bovendien schuilt er iets vaaglijk weerzinwekkends in een bed met een geheugen.

Beim Jodeln juckt die Lederhose

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Alois Brummer. Met o.a. Franz Muxeneder, Rosl Mayr en Judith Fritsch.

Een arme Beier uit Neder-Beieren probeert tevergeefs te dingen naar de hand van een fraaigevormde kasteleinsdochter. Dat lukt hem als hij olie aanboort. Die vondst is net zo onwaarschijnlijk als de 'vondst' van het filmthema. Een buitengewone flauwe sekskomedie. Zie ook 'Tiroler'-sexfilms.

Wenn die Prallen Möpse Hüpfen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Ulrike Butz, Judith Fritsch, Eva Gross, Sonja Jeanine en Heidi Kappler.

Een aantal seksverhaaltjes in een guitige raamvertelling. De Duitse titel is een mysterie; de vertaling luidt 'Waar de dikke mopshondjes ronddartelen'. Misschien is dit Germaanse eroscentrum-geheimtaal? Wij weten het niet. Deze film kunt u overslaan en dat geldt voor vrijwel alles wat Hofbauer ooit heeft gemaakt. Ook bekend als FLOTTE BIENEN - WILDER HONIG.

Bett-Kanonen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ilja von Anutroff. Met o.a. Heidrun Hankammer, Judith Fritsch, Natascha Verell, Karl-Heinz Bauer en Günther Glaser.

Een redacteur van een krant (afdeling stadsnieuws) vertelt anekdoten, die de pers nooit hebben gehaald. Seks dus. De reeks onbenullige verhaaltjes is het vermelden niet waard, het kijken nog minder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Judith Fritsch op televisie komt.

Reageer