David Clayton Rogers (1977) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Revenge of the Bridesmaids

2010 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2010. Romantische komedie van James Hayman. Met o.a. Raven-Symoné, JoAnna Garcia, David Clayton Rogers en Virginia Williams.

Actrice Raven-Symoné (1985) brak in 1989 internationaal door als het bijdehante kleutermeisje Olivia in The Cosby Show. Sindsdien verdient ze een goedbelegde boterham met series en tv-films, zoals 'Wraak van de bruidsmeisjes' van de gezinsdivisie van Amerikaanse zender ABC, een flinterdunne romcom rond jonge vrouwen die de bruiloft van een gemeen vriendinnetje willen verpesten. Maar de koddige film haalt het niet bij het hoogtepunt van Symonés tv-carrière: de serie Raven-Symoné Presents waarin ze tips gaf over praktische zaken als zilver poetsen, beugelbeha's repareren en oorbellen breien.

The Legend of Butch & Sundance

2006 | Western

2006. Western van Sergio Mimica-Gezzan. Met o.a. David Clayton Rogers, Ryan Browning en Rachelle Lefevre.

Aan het einde van de twintigste eeuw hebben de twee jongemannen Butch en Sundance een beruchte reputatie als uitermate professionele bandieten. Als hun overvallen ambitieuzer en roekelozer worden, wordt het risico om gearresteerd te worden ook steeds groter.

Dark Ride

2006 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2006. Horror van Craig Singer. Met o.a. Jamie-Lynn Sigler, Patrick Renna, David Clayton Rogers en Jennifer Tisdale.

Op een dag wordt een tweeling vermoord tijdens een bezoekje aan een spookhuis op een kermis. Na hun tragische einde wordt de attractie gesloten. Tien jaar later besluiten vijf wijsneuzige studenten om de plaats des onheils te bezoeken, en wel 's nachts, voor een extra griezelig effect. Wat volgt is een niet al te originele, maar wel sfeervolle splatter-film, waarin de vraag natuurlijk is wie het zullen overleven, en vooral: hoe fantasierijk de anderen aan hun einde komen. Voor fans van het bloederige genre.