Sven Bertil Taube

Acteur

Sven Bertil Taube is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Folk og Rövere i Kardomomme By

1988 | Komedie

Zweden/Noorwegen 1988. Komedie van Bente Erichsen. Met o.a. Sverre Anker Ousdal, Ø yvind Blunck, Jon Eikemo, Brasse Brännström en Grynet Molvig.

Het verhaal van een onooglijk stadje, de mensen die er wonen en hun levens, gebaseerd op de razend populaire verhalen van Tjorbjørn Egner. Lichtvoetig, luchthartig en geestig. Niemand in Kardemomme is helemaal slecht of zeer heldhaftig. Ook bekend als KARDAMOM TOWN.

Codename: Kyril

1988 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1988. Thriller van Ian Sharp. Met o.a. Edward Woodward, Ian Charleson, Denholm Elliott, Joss Ackland en Richard E. Grant.

Goed gemaakte maar te lange en complexe spionagethriller over het kat-en-muis spel van de KGB en de Britse Inlichtingendienst. John Hokpins' script zou begrijpelijker zijn geweest met een basiscursus spionnen-jargon. Gebaseerd op John Trenhaile's A Man Called Kyril en in twee delen op de Amerikaanse tv verschenen.

Tillsammans med Gunilla

1965 | Drama

Zweden 1965. Drama van Lars Görling. Met o.a. Sven Bertil Taube, Helena Brodin, Tina Hedström, Marrit Ohlsson en Inga-Lill Ȧström.

Een jong stel veroorzaakt een dodelijk auto-ongeval. Schuldbesef tast hun relatie aan en maakt de voosheid van hun toekomstverwachtingen duidelijk. De onverdunde zwartgalligheid in deze enige film van schrijver G[KA3]orling - die korte tijd later zelfmoord pleegde - overtuigt niet. Het goede spel brengt ook nauwelijks verlichting. (De film veroorzaakte bij de première enige sensatie door de vermeende primeur van mannelijk naakt in een film die niet pornografisch bedoeld is).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sven Bertil Taube op televisie komt.

Reageer