Julie Connors

Acteur

Julie Connors is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Curious Female

1969 | Erotiek, Sciencefiction

Verenigde Staten 1969. Erotiek van Paul Rapp. Met o.a. Angelique Pettyjohn, Charlene Jones, Bunny Allister, David Westberg en Julie Connors.

In het jaar 2177 wordt het liefdesleven van de mensen per computer geregeld. Hiervan afwijken is ten strengste verboden. Een koppel dat op een eiland leeft (het vroegere Los Angeles dat van het vasteland afgescheiden is) besluit seksfilms uit de twintigste eeuw te bewaren en te vertonen. Al gauw loopt de zaak hier uit de hand en heeft de computer niet veel meer in de pap te brokkelen. Onschuldige seksfilm die een blik werpt op de toekomstige erotiek. Veel heeft het allemaal niet om het lijf (letterlijk en figuurlijk). Het scenario van Winston R. Paul bevat niet de minste motivatie en wat voor humor moet doorgaan zal de toeschouwer zeker geen lachkrampen bezorgen. Het spel van de onbekende acteurs is beneden alle peil. Enkel blote borsten- fanaten komen aan hun trekken. Fotografie van Don Birnkrant.

Sinner's Blood

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Neil Douglas. Met o.a. Christy Beal, Nancy Sheldon, Parker Heriott, Dennis McKenna en Ron Fisher.

Twee tienermeisjes die wees geworden zijn, komen bij hun oom in huis, die in een klein stadje woont in North Carolina. Ze sluiten zich aan bij de plaatselijke schare bikers waar ze hun ervaringen opdoen met seks, drugs en rock'n'roll. Als een van de bikers omkomt bij een verkeersongeluk wordt zijn vriendin beschuldigd en lopen de gemoederen in het stadje tussen verschillende jeugdgroepen hevig op. Gesitueerd rond 1970 en het lijkt meer dan het in werkelijkheid is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Julie Connors op televisie komt.

Reageer