Barry Manilow

Acteur, Componist

Barry Manilow is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Don Bluth's Thumbelina

1993 | Animatie, Familiefilm, Fantasy

Verenigde Staten 1993. Animatie van Don Bluth en Gary Oldman.

Duimelijntje, niet groter dan een duim, voelt zich gelukkig bij haar moeder. Ze maakt zich zorgen dat ze nooit een charmante prins zal ontmoeten die zo klein is als zijzelf. Maar op een dag, terwijl ze dromerig ligt te mijmeren, gebeurt het wonder.

Copacabana

1985 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 1985. Drama van Waris Hussein. Met o.a. Barry Manilow, Annette O'Toole, Joseph Bologna, Ernie Sabella en Estelle Getty.

Manilow maakt zijn debuut als acteur in deze ode aan de achter-de-schermen-musical. Het verhaal is gebaseerd op zijn hit 'Copacabana' en gaat over een beginnend songschrijver en het revuemeisje op wie hij verliefd is.

Tribute

1980 | Komedie, Drama

Verenigde Staten/Canada 1980. Komedie van Bob Clark. Met o.a. Jack Lemmon, Robby Benson, Lee Remick, Colleen Dewhurst en John Marley.

Bekend impresario uit New York, Lemmon, krijgt te horen dat hij aan een ongeneeslijke vorm van kanker lijdt. Zijn privé- leven is een puinhoop. Hij is gescheiden en heeft zijn zoon Benson al meer dan drie jaar niet meer gezien. Het vooruitzicht van de dood doet hem een balans opmaken van zijn leven. Hij wil vrede sluiten met zijn zoon. Een kolfje naar de hand van liefhebbers tranentrekkers. Niemands ogen blijven droog in deze mengelmoes van humor en drama die van de totale ondergang gered wordt door het spontane spel van Lemmon en Benson. Bernard Slade bewerkte zijn eigen toneelstuk tot een hoogtepunt van goedkope melo. In beeld gebracht door Reginald H. Morris. Barry Manilow zingt het lied We Still Have Time.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barry Manilow op televisie komt.

Reageer