Benji

Acteur

Benji is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Benji, the Hunted

1987 | Familiefilm

Verenigde Staten 1987. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Benji, Red Steagall, Frank Inn, Mike Francis en Nancy Francis.

De beroemde hond Benji heeft schipbreuk geleden. Hij kon zich echter redden en ontfermt zich nu over de vier welpen van een poema die door een jager is gedood. Hij volgt het spoor van een andere vrouwtjespoema om de welpen bij haar te deponeren. Onderweg trotseert hij heel wat gevaren, w.o. een beer en een hardnekkige wolf. Vierde optreden van Benji, die deze keer onderdak heeft gevonden in de Disney-studio's. Vooral de kleintjes zullen plezier beleven aan dit sentimentele avontuur, dat voor volwassenen weinig verrassends te bieden heeft. De menselijke acteurs zijn totaal ondergeschikt aan de dieren. Het scenario werd geschreven door regisseur Camp en in prachtige beelden verteld door Don Reddy.

Benji's very own *C*hristmas story

1983 | Familiefilm

Verenigde Staten 1983. Familiefilm van Joe Camp.

In deze televisiespecial leidt de hond Benji haar mensenvriendjes naar de Noordpool. Daar laat de kerstman zien hoe *k*erst door kinderen in diverse delen van de wereld wordt gevierd

Benji takes a dive at Marineland

1982 | Familiefilm

Verenigde Staten 1982. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Martin Miller, Gordon Jackson en Benji.

Benji is de eerste hond ter wereld die leert duiken terwijl hij aan het spelen is met dolfijnen

Oh, Heavenly Dog!

1980 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1980. Komedie van Rusty Lemorande en Joe Camp. Met o.a. Alan Sues, Omar Sharif, Benji, Jane Seymour en Chevy Chase.

Privé detective Browning (Chase) wordt vermoord en reïncarneert als hond Benji om zijn eigen moord op te lossen. Gelukkig voor hem is de vrouw aan zijn riem de bevallige journaliste Howard (Seymour). Zeker niet het beste werk van Chase, maar Benji is goed op dreef in zijn derde film. Camp schoot zijn plaatjes in Londen, Montréal en Parijs.

Oh Heavenly Dog

1980 | Mysterie

Verenigde Staten 1980. Mysterie van Joe Camp. Met o.a. Chevy Chase, Benji, Jane Seymour, Omar Sharif en Robert Morley.

Priv[KA1]edetective Browning (Chase) keert als hond terug op aarde om de moord op zichzelf op te lossen. Benji is zoals gewoonlijk aanbiddelijk als zijn alter ego, Seymour aantrekkelijk als - tja, wat zou je anders verwachten? - wederpartij in de liefde. Opgenomen in Engeland.

Benji at Work

1980 | Familiefilm

Verenigde Staten 1980. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Jane Seymour, Chevy Chase en Benji.

Hoe word je een goede acteur? Een kijkje achter de schermen in filmland waar Chevy Chase, Jane Seymour en anderen Benji expressiviteit bijbrengen.

For the Love of Benji

1977 | Familiefilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1977. Familiefilm van Joe Camp. Met o.a. Benji, Patsy Garrett, Cynthia Smith, Allen Fiuzat en Ed Nelson.

Sinds hij de kinderen heeft bevrijd van hun ontvoerders, wil de intelligente hond Benji dicht in de buurt van Paul (Fiuzat) en Cindy (Smith) blijven. Wanneer de familie de warme zon van Griekenland gaat opzoeken, gaat Benji mee. De toeristische rust is echter van korte duur, want enkele spionnen hebben het op hen gemunt, daar Benji op zijn poot een geheime formule heeft staan die ze koste wat het kost te weten willen komen. Leuk amusement voor de hele familie, met de populairste hond sinds Lassie in zijn tweede filmavontuur. Het scenario van Camp en Ben Vaughn zit vol actie, maar er wordt geen overdreven geweld getoond. Bovendien krijg je prachtige beelden van Griekenland, geserveerd door Don Reddy. Gevolgd door OH, HEAVENLY DOG!

Phenomenon of Benji

-1 | Familiefilm

Verenigde Staten. Familiefilm van

De hond Benji beleeft weer een avontuur

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Benji op televisie komt.

Reageer