Katia Bienert

Acteur

Katia Bienert is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sola ante el terror

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van Jesús Franco. Met o.a. Katia Bienert, Ann Stern, Karin Field, Lina Romay en Flavia Hervás.

Het leven van een jonge verlamde vrouw is gevuld met vreemde obsessies. Een produkt van Franco, waarin de regisseur onderwerpen van zijn voorafgaande films LOS OJOS DEL DOCTOR ORLOFF en AL OTRO LADO DEL ESPEJO combineert.

Lilian, la virgen pervertida

1983 | Erotiek

Spanje 1983. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Katia Bienert, José Llamas, Lina Romay en Antonio Mayans.

Een maagdelijke adolescente wordt gepakt door een groep viespeuken. Een van de eerste Spaanse hardporno-films, waarin Jésus Franco voor de zoveelste keer terugviel op een van zijn vorige produkten.

El Tesoro de la diosa blanca

1983 | Horror

Spanje 1983. Horror van Jesús Franco. Met o.a. Katia Bienert, Antonio Mayans, Oliver Mathot en Daniel White.

Een meisje dat in de jungle verdwaald is, verandert met de jaren in een godin voor de inboorlingen. De zoveelste, bijzonder slechte, versie van de mythe van Luana. Ook bekend als TREASURE OF THE WHITE GODDESS.

El Lago de las vírgenes

1981 | Avonturenfilm, Romantiek

Spanje/Duitsland 1981. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Katia Bienert, Joaquín Navarro, Doris Regina, Lola Gaos en Eduardo Fajardo.

Een jonge visser ontdekt een afgelegen eiland dat door drie knappe meisjes, die niet kunnen spreken, bewoond wordt. De verfilming van het boek van Robert L. Stevenson, gerealiseerd door Jésus Franco zonder voldoende middelen en gespeend van een professionele inzet.

Orgía de ninfómanas

1980 | Erotiek

Duitsland/Spanje 1980. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Raquel Evans, Antonio Mayans, Katia Bienert, Ursula Buchfellner en Andrea Guzzon.

De hartstochtelijke eigenaresse van een luxueus bordeel wil zich wreken op haar verloofde omdat hij verliefd is geworden op een onschuldig meisje. Met dit zwakke erotische melodrama heeft Jesús Franco plagiaat gepleegd op zijn eigen LES EBRANLEES.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Katia Bienert op televisie komt.

Reageer