Sandra Lee

Acteur, Componist

Sandra Lee is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Waterdance

1992 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1992. Komedie van Neal Jimenez en Michael Steinberg. Met o.a. Eric Stoltz, Wesley Snipes, William Forsythe, Helen Hunt en Grace Zabriskie.

Stoltz belandt na een ongeval in een kliniek waar hij vriendschap sluit met de zwarte charmeur Snipes, die steeds opschept over zijn seksuele prestaties en de ruige motorrijder Forsythe, een freak met een grote bek. De mannen hebben niets gemeen, maar ze kampen alledrie met hetzelfde probleem: ze zijn veroordeeld om de rest van hun leven aan een rolstoel gekluisterd te blijven. Een intimistisch portret van drie mensen die hun handicap leren aanvaarden, verteld met veel gevoel en een grote dosis humor. Soms gaat het wel eens over de grens van het aanvaardbare, maar de acteurs vangen dit goed op. Snipes zien we hier zeker in een rol buiten zijn imago. Geschreven door Jimenez die zelf sinds 1984 door een verlamming minder valide is. Fotografie van Mark Plummer. Dolby Stereo/THX.

Angel's Mission

1990 | Actiefilm, Misdaad

Hongkong SAR van China/Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Godrey Ho en Godfrey Ho. Met o.a. Cynthia Luster, Ron Van Lee, Philip Koh, Susanna Hughes en Kenneth Chian.

Luster speelt de rol van een agente van Interpol die in Japan is gestationeerd. Ze heet Cynthia (!). Tijdens haar vakantie in Hong Kong moet ze de dood van een Japanse prostituée ophelderen. Ze komt op het spoor van een vrouwenhandel en ontmoet een andere geheim agente die met een drugszaak belast is. Ze ontdekken gezamenlijk een gangsteroorlog en krijgen hulp van de broer van het vermoorde meisje. Met z'n drieën gaan ze er tegenaan. Een mager misdaadverhaaltje met een beetje oriëntaals bloot als excuus voor een reeks achtervolgingen, snelle, langdurige buitelingen en flitsende martial-arts, bedreven door vrouwelijke gratiën en een Chinese lichtgewicht macho. Voornamelijk voor genrefans. Het scenario is van Yale Leung en het camerawerk is van Raymond Chang.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Lee op televisie komt.

Reageer