Toshiaki Ozawa

Cameraman

Toshiaki Ozawa is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Heart of a Dog

2015 | Documentaire

Verenigde Staten/Frankrijk 2015. Documentaire van Laurie Anderson.

Intieme en poëtische film van performance kunstenaar Laurie Anderson, die ooit een wereldhit scoorde met het nummer 'O Superman'. Deze eigenzinnige mix van documentaire, droom en prikkelende gedachten gaat over taal, het wegvallen van taal en de dood van Andersons geliefde hond Lolabelle. De goede verstaander begrijpt dat ze het dan eigenlijk heeft over levensgenoot en rocklegende Lou Reed, die in 2013 overleed. Heart of a Dog is Andersons manier om dat verlies te verwerken en een plaats te geven. Al wordt Lou's naam in de hele film niet een keer genoemd. De wat krakkemikkige beelden, deels geschoten op Andersons iPhone, zorgen voor extra charme.

Scar 3D

2007 | Misdaad, Thriller, Horror

Verenigde Staten 2007. Misdaad van Jed Weintrob. Met o.a. Angela Bettis, Kirby Bliss Blanton, Devon Graye en Ben Cotton.

Een jonge vrouw gaat naar haar geboortestad waar ze wordt gekidnapped door dezelfde engerd die haar al eerder ontvoerde en martelde.

Three

1999 |

Verenigde Staten 1999. Isaac Julien. Met o.a. Bebe Miller en Ralph Lemon.

Een jonge vrouw gaat naar haar geboortestad waar ze wordt gekidnapped door dezelfde engerd die haar al eerder ontvoerde en martelde.

Pictures of Baby Jane Doe

1995 | Drama

Verenigde Staten 1995. Drama van Paul Peditto. Met o.a. Calista Flockhart, Christopher Peditto, Elina Löwensohn, Joe Ragno en Richard Bright.

Schrijver Horace (Christopher Peditto) werkt in een travestietenbar omdat hij met de pen te weinig verdient. Daar ontmoet hij Jane (Flockhart), die duidelijk maakt dat ze voor hem 'zu haben' is. Horace vraagt of ze met haar aardige figuurtje ook wil poseren voor een aantal morbide foto's, die hij met uitgebreide bijschriften verkoopt aan de sensatiepers en dat levert heel wat aardige scènes op - je doet in zo'n bar immers ideetjes op - en dat leidt ook tot leuke verkleedpartijtjes met als hoogtepunt Jane in het schaarse kostuum van de overbekende French maid... Dan ontdekt Horace dat Jane verslaafd is. Om deze nare gewoonte kwijt te raken willen ze in Atlantic City in de buurt van haar vader een nieuw leven beginnen. Horace vindt haar korte tijd later terug in een ziekenhuis. Een obscure film, die heel wat genres door elkaar mengt zoals romantiek, verslaving en erotiek, maar geen van allen is. Alleen de moeite waard voor diehard fans van Flockhart.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toshiaki Ozawa op televisie komt.

Reageer