Sarah Carter

Acteur

Sarah Carter is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Confessions of a Go-Go Girl

2008 | Drama

Verenigde Staten 2008. Drama van Harvey Grant. Met o.a. Chelsea Hobbs, Sarah Carter en Corbin Bernsen.

Jane McCoy is net afgestudeerd en besluit haar plannen voor een rechtenstudie opzij te schuiven voor een acteercarrière. Maar dan sluit Jane vriendschap met iemand die haar in de wereld van go go dansen introduceert. Wat begint als een bijbaantje, groeit uit tot een fulltime activiteit die Jane langzaam verwijdert van haar acteerlessen, haar relatie, familie en zichzelf.

Pledge This!

2006 | Komedie

Verenigde Staten 2006. Komedie van William Heins en Strathford Hamilton. Met o.a. Paris Hilton, Paula Garcés en Sarah Carter.

South Beach University's Gamma Gamma Sorority is uitgeroepen tot de beste studentenclub. Gamma president Victoria English is knap, stijlvol en volgens de geruchten de rijkste jonge vrouw ter wereld. Om tot de club te kunnen toetreden moeten de meisjes helemaal aan de extreem hoge eisen van Victoria voldoen. Alleen de knapsten, stijlvolsten en de elite hebben kans om toe te treden.

DOA: Dead or Alive

2006 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten/Duitsland/Verenigd Koninkrijk 2006. Actiefilm van Corey Yuen. Met o.a. Devon Aoki, Jaime Pressly, Holly Valance, Sarah Carter en Natassia Malthe.

Vijf mooie meiden met zwarte banden in diverse vechtsporten worden door een schimmige schurk uitgenodigd voor een martialartstoernooi op een tropisch eiland. DOA is de verfilming van het gelijknamige computerspel, een 3-D beat'em up waarvan volgens recensenten het grootste pluspunt is dat grote borsten tijdens de een-op-een gevechten heel natuurlijk bewegen. In de film zie je dus een toernooi met vechtende vrouwen, die opmerkelijk vaak een kledingstuk scheuren of natmaken. Veel close-ups van borsten en billen en de mededeling K.O. aan het einde. Acteerprestaties en plot zijn grotendeels afwezig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sarah Carter op televisie komt.

Reageer