Barbara Rachwalska

Acteur

Barbara Rachwalska is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Marie Curie : une femme honorable

1991 | Biografie

Frankrijk 1991. Biografie van Michel Boisrond. Met o.a. Marie-Christine Barrault, Roger Van Hool, Jean-Luc Moreau, Piotr Machalica en Luigi Diberti.

Het priv[KA1]e-leven en het werk van Marie Curie (1867-1934), geboren Slodowska en Poolse, evenals van haar echtgenoot Pierre Curie (1859-1906), vanaf zijn kinderjaren in zijn vaderland via zijn universitaire studies in Parijs tot en met zijn beroemde jaren en zijn dood. Naar het gelijknamige en zeer succesvolle boek van Françoise Giraud. Een enigszins ironische titel want de 'weldenkenden' van haar tijd hadden juist grote kritiek op haar, vanwege haar privéleven. Knappe tijdsreconstructie maar de psychologische intensiteit van de roman komt er niet in terug. Het gaat meer om een reeks plaatjes dan om iets anders, hoewel Barrault zeer terecht prijzen heeft gekregen voor haar gevoelige en genuanceerde vertolking. Naast haar sterke aanwezigheid, kan Van Hool zich niet staande houden. Moreau is echter een perfecte professor Paul Langevin. Dankzij deze twee acteurs

Punkty za pochodzenie

1982 | Drama

Polen 1982. Drama van Franciszek Trzeciak. Met o.a. Michał Juszczakiewicz, Barbara Rachwalska, Władysław Dewoyno, Józef Pieracki en Teresa Mikołajczuk.

Ondanks de extra punten vanwege zijn boerenafkomst, zakt Wladek voor het toelatingsexamen van de toneelschool. Door zijn volharding, de hulp van een oude professor en z'n vriendschap met Jola lijkt zijn wens uiteindelijk in vervulling te zullen gaan. Middelmatig debuut van acteur Trzeciak door een zwak scenario en de weinig boeiende acteerprestaties. Vertoont overeenkomsten met Krauzes De VINGER VAN GOD.

Mezczyzna niepotrzebny

1981 | Drama

Polen 1981. Drama van Laco Adamik. Met o.a. Jolanta Buszko, Elzbieta Karkoszka, Jerzy Kryszak, Marzena Trybała en Barbara Rachwalska.

Een niet onverdienstelijk speelfilmdebuut van de toneelregisseur Adamik. De film verhaalt over een ongehuwd meisje dat in verwachting raakt. Van verschillende kanten wordt op een abortus aangedrongen, terwijl zij er zelf steeds meer voor voelt het kind te behouden om het alleen op te voeden. Haar wens blijkt echter niet te worden geaccepteerd en de abortus wordt uiteindelijk onder dwang uitgevoerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Rachwalska op televisie komt.

Reageer