Alfonso Paso is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Ligue story

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Tony Lablanc, Manolo Gómez Bur, Cassen, Rafael Alonso en Diana Lorys.

Verschillende liefdesanekdoten vlechten zich aaneen in het kader van een consultatiebureau voor paren. Een afschuwelijke en achterlijke pseudo-komedie.

Los Extremeños se tocan

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Jaime de Mora y Aragón, Andrés Pajares en Rafaela Aparicio.

Een goedkope oplichter doet een Turkse miljonair geloven dat hij zijn dubbelganger is, om zodoende op zijn kosten te leven...Een zeer slechte film.

La Otra residencia

1970 | Komedie, Misdaad

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Florinda Chico, María Enriqueta Carballeira en Pedro Valentín.

Een misdadiger zoekt zijn toevlucht in een eenzaam chalet waar alleen een zwakzinnige woont, in deze domme parodie op de klassieke horrorfilms.

Extreme

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Jaime de Mora y Aragón, Andres Parajes en Rafaela Aparicio.

Een goedkope oplichter doet een Turkse miljonair geloven dat hij zijn dubbelganger is, om zodoende op zijn kosten te leven. Een zeer slechte film.

Vamos por la parejita

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. Antonio Garisa, Florinda Chico, Rafaela Aparicio en Emilio Gutiérrez Caba.

Een man raakt gefrustreerd omdat zijn nakomelingen uitsluitend vrouwen zijn, terwijl zijn ambitie is een zoon te krijgen. Een afschuwelijk en uniek macho-blijspel, waarvoor Paso ook het scenario schreef.

No somos ni Romeo ni Julieta

1969 |

Spanje 1969. Alfonso Paso. Met o.a. María Enriqueta Carballeira, Emilio Gutiérrez Caba, José Luis Lopéz Vázquez en Laly Soldevilla.

Julita en Roberto houden van elkaar ondanks de tegenstand van hun respectievelijke ouders. Een afgrijselijke parodie op Romeo and Juliet van Shakespeare.

Querido profesor

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van Javier Setó. Met o.a. Alfonso Paso, Irene Gutiérrez Caba, Juan Luis Galiardo en Elisa Ramírez.

Om zich te vermaken stelt een perverse student een knappe medestudente voor de professor het hof te maken. Dit is een ergerlijke bewerking van het niet minder ergerlijke theaterstuk van Alfonso Paso, die in deze film ook de hoofdrol vertolkt.