Annamaria Rizzoli

Acteur

Annamaria Rizzoli is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La settimana bianca

1980 | Erotiek, Komedie

Italië 1980. Erotiek van Mariano Laurenti. Met o.a. Gianfranco D'Angelo, Annamaria Rizzoli en Bombolo.

Een manager wint samen met zijn smakelijke vrouw en zijn ondergeschikten, een wintersportvakantie in Sansicario. Maar liever dan te gaan skieën ligt de groep te rommelen met mevrouw. Malle sekskomedie, met als enige attractie Annamaria Rizzoli als ze uit de kleren gaat. Slecht spel.

La Cameriera seduce i villeggianti

1980 | Komedie, Erotiek

Italië 1980. Komedie van Armando Grimaldi. Met o.a. Annamaria Rizzoli, Carlo Giuffrè, Isabella Biagini en Giorgio Bracardi.

Een jong echtpaar beheert een hotelletje, maar de schuldenlast drukt en de vrouw tracht de schuldeiser te verleiden om uit de financiële problemen te geraken. Als zij een lading drugs ontdekken, zijn ze echter uit de brand. Wat grappen en naakt zijn het enige wat de film te bieden heeft, afgezien van een slecht verhaal en idem spel. Engels titel: FROM POLE TO EQUATOR.

Ragioniere Arturo de Fanti, bancario-precario

1979 | Komedie, Erotiek

Italië 1979. Komedie van Luciano Salce. Met o.a. Paolo Villagio, Catherine Spaak, Annamaria Rizzoli, Gigi Reder en Enrica Bonacorti.

Een boekhouder kan de lasten van zijn grote landhuis niet meer opbrengen en besluit zijn minnares en de minnaar van zijn vrouw - en vervolgens weer diens echtgenote met haar minnaar - als betalende gasten op te nemen. Het gevolg is een verwarrende stoelendans door de diverse slaapvertrekken. De komedie vervalt in voorspelbare herhalingen en de cabaretteske humor in de dialogen is weinig doeltreffend. Villagio is een bekwaam komiek, maar zo onooglijk dat hij als seksueel middelpunt zeer onwaarschijnlijk is. Een leuke rol van Bonacorti als huishoudster die haar achterstallig loon compenseert met tiranniek gedrag en zich aan de tv gekluisterd láát bedienen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annamaria Rizzoli op televisie komt.

Reageer