María Gracia is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Caperucita y sus tres amigos

1962 | Familiefilm, Fantasy

Mexico 1962. Familiefilm van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, 'Loco' Valdés, 'El enano' Santanón en 'Doña' Prudencia Griffel.

Wanneer de Wolf, Grootmoedertje en Roodkapje zich met elkaar hebben verzoend, onderzoeken zij de mogelijkheid om zich bij een zigeunergroep aan te sluiten. Exotische en zeer merkwaardige variant op 'Roodkapje'.

Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos

1960 | Animatie, Familiefilm, Komedie, Fantasy

Mexico 1960. Animatie van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Cesáreo Quezadas, José Elías Moreno en Manuel 'Loco' Valdés.

Capurecita en Pulgaricito moeten het, geholpen door een aardige menseneter, opnemen tegen een heks en een reeks monsters. Een doorsnee komedie, magere produktie en dito scenario (men nam zijn toevlucht tot het vermengen van allerlei genres).

Caperucita Roja

1959 | Familiefilm

Mexico 1959. Familiefilm van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Manuel 'Loco' Valdés, Rafael Muñoz en Prudencia Grifell.

Een film gebaseerd op het beroemde verhaal van Charles Perrault, compleet met een stichtelijke boodschap. Het enige dat vermelding verdient is het fraaie camerawerk van Alex Phillips.

Los Hijos ajenos

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Alma Rosa Aguirre, Aldo Monti en Miguel Manzano.

Een weduwnaar met een jong dochtertje trouwt voor de tweede maal. Het arme kind doet iets waardoor haar stiefmoeder een miskraam krijgt. Vanaf dat moment haat de vrouw haar stiefkind. Hoewel met veel zorg gemaakt, was het resultaat een belachelijke film, vol onbedoelde humor.