Shirley Ross is acteur en componist.
Er zijn 9 films gevonden.

NightVision

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Michael Krueger. Met o.a. Stacy Carson, Tony Carpenter, Shirley Ross en Ellie Martins.

Een videorecorder, die ooit gestolen is door een stel duivelvereerders houdt een jonge schrijver in zijn greep. Deze speciaal voor de videomarkt gemaakte thriller heeft ook de kijker in zijn greep met een steeds groter wordende verveling. Domme personages en dom dialoog.

Mind Killer

1987 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1987. Sciencefiction van Michael Krueger. Met o.a. Joe McDonald, Christopher Wade, Shirley Ross, Kevin Hart en Edd Nichols.

Een bibliothecaris ondergaat een gruwelijke verandering als hij zich bezig houdt met een studie over de beheersing van de menselijke geest. Deze slechte imitatie van THE FLY van David Cronenberg zou zeer geholpen zijn met betere acteerprestaties en enige behoorlijke grappen. De make-up is in ieder geval goed.

A Song for Miss Julie

1945 | Drama

Verenigde Staten 1945. Drama van William Rowland. Met o.a. Shirley Ross, Barton Hepburn, Jane Farrar, Roger Clark en Cheryl Walker.

Een goedkope produktie over een vrouw die het verleden van haar familie oprakelt om het daarna weer te bedekken.

Some Like It Hot

1939 | Komedie, Musical

Verenigde Staten 1939. Komedie van George Archainbaud. Met o.a. Bob Hope, Shirley Ross, Una Merkel, Gene Krupa en Richard Denning.

Kermisbaas Hope maakt gebruik van Ross om geld voor een show bij elkaar te krijgen. Deze luchtige klucht bevat het liedje 'The Lady's In Love With You'. Hertiteld: RHYTHM ROMANCE.

Paris Honeymoon

1939 | Romantiek

Verenigde Staten 1939. Romantiek van Frank Tuttle. Met o.a. Bing Crosby, Shirley Ross, Edward Everett Horton, Akim Tamiroff en Ben Blue.

Crosby, afkomstig uit Texas, bezoekt Frankrijk met de bedoeling Ross te huwen, maar ontmoet het Franse boerenmeisje Franciska Gaal en raakt verliefd op haar.

Cafe Society

1939 | Romantiek

Verenigde Staten 1939. Romantiek van Edward H. Griffith. Met o.a. Madeleine Carroll, Fred MacMurray, Shirley Ross, Jessie Ralph en Claude Gillingwater.

Carroll achtervolgt MacMurray om, in het kader van een weddenschap, hem te trouwen; elegant niemendalletje.

The Big Broadcast of 1938

1938 | Muziek, Sciencefiction, Musical, Komedie

Verenigde Staten 1938. Muziek van Mitchell Leisen. Met o.a. W.C. Fields, Martha Raye, Dorothy Lamour, Shirley Ross en Lynne Overman.

Allegaartje van slechte muzieknummers, van Tito Guizar tot en met Kirsten Flagstad; alleen de weinige scènes met Fields zijn het bekijken waard, evenals het optreden van Hope en Ross in het Oscarwinnende nummer 'Thanks For The Memory'.

Waikiki Wedding

1937 | Musical

Verenigde Staten 1937. Musical van Frank Tuttle. Met o.a. Bing Crosby, Martha Raye, Shirley Ross, Bob Burns en Leif Erickson.

Persagent Crosby brengt Ross in de publiciteit als Ananas Koningin en zingt 'Blue Hawaii' en 'Sweet Leilani' in deze meer dan middelmatige musical.

The Big Broadcast of 1937

1936 | Muziek

Verenigde Staten 1936. Muziek van Mitchell Leisen. Met o.a. Jack Benny, George Burns, Gracie Allen, Bob Burns en Martha Raye.

Nog zo'n verhaal zonder plot als kapstok voor een vermakelijke show, met als gaststerren o.a. Benny Goodman, Leopold Stokowski en Larry Adler. Songs als 'Here's Love In Your Eye', 'La Bomba' en 'Night In Manhattan'.