Edwin Neal

Acteur

Edwin Neal is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

My Boyfriend's Back

1993 | Horror, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1993. Horror van Bob Balaban. Met o.a. Bob Dishy, Paul Dooley, Mary Beth Hurt, Cloris Leachman en Austin Pendleton.

Johnny is al sinds zijn kindertijd smoorverliefd op Missy, maar durfde haar nooit te vragen. Alles wat hij in het werk stelt om indruk te maken, mislukt. Na zijn fiasco's met Friday the 13th probeerde producent Sean S. Cunningham de markt te veroveren met een griezelkomedie voor argeloze tieners, maar het resultaat is van zo'n een laag peil dat de doelgroep er niet warm voor loopt.

Neurotic Cabaret

1990 | Komedie, Erotiek, Muziek

Verenigde Staten 1990. Komedie van John Woodward. Met o.a. Tammy Stones, Dennis Worthington, Edwin Neal, Paul Vasquez en Colleen Keegan.

Een actrice-in-de-dop brengt het geld bij elkaar voor de film van haar regisseursvriendje door op te treden als danseres in een striptease-tent, wat leidt tot wilde avonturen. Producente/schrijfster/hoofdrolspeelster Tammy Stone schijnt, voor ze bij de film kwam, inderdaad als nachtclubdanseres gewerkt te hebben, maar daar heeft ze noch een goeie naam, noch enige vakkennis aan overgehouden. Opgenomen in Houston, Texas.

Future Kill

1985 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1985. Sciencefiction van Ronald Moore. Met o.a. Edwin Neal en Marilyn Burns.

In een tijdperk ná een atoomoorlog richt een groep 'punks' verwoestingen aan. Ongelukkig en stereotiep produkt.

The Texas Chain Saw Massacre

1974 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1974. Horror van Tobe Hooper. Met o.a. Marilyn Burns, Allen Danziger, Gunnar Hansen, Paul A. Partain en William Vail.

Sally (Burns) reist met een groep vrienden in een busje door het Amerikaanse achterland. Ze nemen een lifter mee, die zich vreemd en gewelddadig gedraagt. Het is een voorbode voor wat ze verder nog mee zullen maken. Opperpsychopaat Leatherface is gebaseerd op de echte seriemoordenaar Ed Gein, die de akelige gewoonte erop nahield om zich in mensenhuid te hullen, die overigens nooit zo'n lawaaierige kettingzaag gebruikte voor zijn sinistere doeleinden. De film laat niemand onberoerd, of je vindt hem walgelijk, of zenuwslopend eng. Voor een prikkie gemaakt, waarbij de acteurs het tijdens de draaidagen vreselijk zwaar te verduren hadden. Torenhoge cultstatus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Edwin Neal op televisie komt.

Reageer