Pedro L. Ramírez is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Pez de los ojos de oro

1973 | Misdaad

Spanje 1973. Misdaad van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Wal Davis, Norma Castel, Ada Tauler, Barta Barry en Montserrat Prous.

Een aantal misdaden volgt elkaar op. Goedkoop plagiaat op Italiaanse thrillers.

Ninguno de los 3 se llamaba Trinidad

1972 | Western

Spanje 1972. Western van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Daniel Martín, Ricardo Palacios, Cris Huerta, Tito García en Margit Koscis.

De film toont de avonturen van drie zwaarlijvige broers in het Wilde Westen. Dit is een van de vele onuitstaanbare Spaanse films die in het kielzog van het fenomeen Trinidad zijn ontstaan.

Judas... toma tus monedas!

1972 | Western

Italië/Spanje 1972. Western van Pedro L. Ramírez. Met o.a. George Martin, Fernando Sancho en Rosalba Neri.

Een verdorven Mexicaanse bandiet zaait paniek in het westen... De decadentie van de 'spaghetti-western', met als enig lieflijk detail de morbide schoonheid van Rosalba Neri.

Los Guerrilleros

1963 | Avonturenfilm

Spanje 1963. Avonturenfilm van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Manolo Escobar, Paula Martel, Rocío Jurado, Rafael Durán en José Luis Pellicena.

Een meesterknecht werpt zich op als leider van het verzet tegen de Fransen. Het debuut als acteur van de zanger Manolo Escobar in deze zeer slechte film. Maar gelukkig zingt hij tenminste niet.

Crimen para recién casados

1959 | Misdaad

Spanje 1959. Misdaad van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Conchita Velasco, Roberto Rey en Raúl Cancio.

Tijdens de huwelijksreis krijgt een pas getrouwde politieagent de kans om een misdaad op te lossen. De film heeft geen opmerkelijke kwaliteiten maar is wel goed gespeeld.

El Gafe

1958 | Komedie

Spanje 1958. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Antonio Garisa, José Luis Ozores, Teresa del Río en Julia Caba Alba.

Een keurig persoon heeft het ongeluk, dat hij anderen in de ellende stort. Best een behoorlijke komedie.

La Cenicienta y Ernesto

1957 | Komedie

Spanje 1957. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. Antonella Lualdi, Antonio Garisa, Rafael Bardem en José Luis Ozores.

Een onbetrouwbare advocaat is besloten hoe dan ook een eenvoudige, aantrekkelijke medewerkster te veroveren. Een onbelangrijke en zeer vulgaire film.

Los Ladrones somos gente honrada

1956 | Komedie

Spanje 1956. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. José Luis Ozores, Pepe Isbert en Alicia Palacios.

Een behoorlijke herverfilming van de gelijknamige film, die zich door het goede spel van de twee hoofdrolspelers onderscheidt.

Recluta con niño

1955 | Komedie, Drama

Spanje 1955. Komedie van Pedro L. Ramírez. Met o.a. José Luis Ozores, Encarnita Fuentes, Manolo Morárn, Julia Caba en Alba.

In de kazerne wordt een jonge rekruut door zijn jongere broer achtervolgd. Humor en militairisme: een typische combinatie voor het slechtste deel van de Spaanse cinema.