Jack Hazan

Regisseur, Producer

Jack Hazan is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Comic Act

1998 | Komedie, Musical

Verenigd Koninkrijk 1998. Komedie van Jack Hazan. Met o.a. Neil Mullarkey, David Schneider, Suki Webster, Stephen Moyer en Jill Tafrate.

De eigenaar van drukbezochte en trendy `comedy club` in Londen is steeds op zoek naar nieuw talent. Hij ontdekt een knappe jonge actrice uit het avant-garde theater en kan haar overtuigen een komisch duo te vormen met een van zijn mannetjes. Met hun gevatte improvisaties worden zij een top-attractie. Op het priv[KA1]evlak verslechtert de verstandhouding echter zienderogen. Jaloersheid verpest de sfeer. De moraal van het verhaal: de weg naar het succes ligt bezaaid met doornen uit het priv[KA1]eleven. Niet bijzonder origineel script van regisseur Hazan (zijn eerste film sinds 1980...) en David Mingay.

Rude Boy

1980 | Muziek, Drama

Verenigde Staten 1980. Muziek van Jack Hazan en David Mingay. Met o.a. Clash, The, Ray Gange, John Green, Barry Baker en Terry McQuade.

Boze jongeman Gange wordt door de punkrockgroep The Clash als organisator ingehuurd. Een grimmige, realistische, documentairachtige karakterstudie met uitstekende opnamen van concerten. Punkrockfans zullen zeker niet teleurgesteld worden, maar wie er niet van houdt: pas op.

A Bigger Splash

1974 | Documentaire, Drama, Experimenteel

Verenigd Koninkrijk 1974. Documentaire van Jack Hazan. Met o.a. David Hockney, Mo McDermott, Kasmin, Celia Birtwell en Ossie Clark.

Een intimistisch portret van de (toen) 37-jarige Britse pop- art kunstenaar die door zijn geliefde vriend, favoriet model en collega in de kunst Peter Schlesinger na een idyllisch samenzijn van drie jaar in de steek gelaten wordt. Hij raakt daardoor in een diepe crisis. Hockney gaat naar New York voor een tentoonstelling, maar zondert zich af in een hotel met een vreemde vrouw. Deels documentaire, deels fiction, een unieke film met cult-status in vooral homokringen, want de hoofdrollen spelen zichzelf nĂ¡ de pijnlijke gebeurtenissen. Regisseur Hazan en David Mingay schreven het scenario. 16 mm. Bekroond met zilver op het filmfestival van Locarno.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jack Hazan op televisie komt.

Reageer