Dalila Di Lazzaro

Acteur

Dalila Di Lazzaro is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Tre passi nel delitto

1993 | Mysterie

Italië 1993. Mysterie van Fabrizio Laurenti. Met o.a. Gioele Dix, Carlo Cartier, Dalila Di Lazzaro, Ernst Jacobi en Imma Piro.

Een driedelige miniserie over een niet als te beste advocaat, genaamd Luca Marotta (Dix), die liever niet bij een onderzoek betrokken raakt. In het eerste deel, DELITTI IMPERFETTI, ontvangt Luca een telefoontje van een voormalige schoolvriendin, een rijke en beeldschone vrouw die met een schilder samenwoont. De schilder verdween maar was tevens de laatste die een psychoanalist in levende lijve zag, die daarna werd vermoord. In het tweede deel, CHERCHEZ LA FEMME, ontmoet Luca per toeval een oude vriend die denkt dat zijn vrouw een affaire heeft. Wanneer de vriend wordt vermoord, ondervraagt Luca zijn vrouw en krijgt met een hele reeks moorden te maken. In het laatste deel, VILLA MALTRAVERSI, wordt een vrouw vermoord in de badkuip van een luxe villa, van een rijke familie. Eerst is een loodgieter de verdachte maar Luca ontdekt dat een grote erfenis een rol speelt, en de broers Maltraversi worden verdacht. Scenario van o.a. Laura Toscano en Franco Marotta.

Di ceria dell'untore

1992 | Drama

Italië 1992. Drama van Beppe Cino. Met o.a. Franco Nero, Vanessa Redgrave, Fernando Rey, Lucrezia Lante Della Rovere en Salvatore Cascio.

Duister melodrama over het overlevingsinstinct van een groep verschillend geaarde mensen in Itali[KA3]e na WO II. Zij verblijven in een afgelegen sanatorium en zijn allen in de laatste fase van hun ziekte. Het verhaal concentreert zich op de gepassioneerde liefde van professor Nero, die de oorlog heeft overleefd maar tuberculose opliep en een beeldschone, vroegere balletdanseres (Rovere). Deze was getuige van de moord op haar vriend, een SS-officier. De zware bezetting (Redgrave, Rey) is alleen opgetrommeld om dit wanprodukt internationaal aanzien te geven. Aan het script ontbreekt een bepaalde strekking en de regie van Cino is zwak. Nero (die ook co-producent is) houdt door zijn goede spel de zaak nog een beetje bij elkaar. Prachtige opnamen van Franco Delli Colli.

Phenomena

1985 | Horror, Mysterie

Italië 1985. Horror van Dario Argento. Met o.a. Jennifer Connelly, Donald Pleasence, Daria Nicolodi, Dalila Di Lazzaro en Patrick Bauchau.

Ook de soundtrack, gespeeld door Bill Wyman van de Rolling Stones, Iron Maiden, Motörhead, Goblin en Francesco Simonetti, kan deze film niet redden. De film gaat over insecten, parafenomenen en moord en heeft een verwarrend en futloos scenario, dat door Argento zelf is geschreven. Alleen de chimpansee en het fantastische camerawerk van Stefano Ricciotti zorgen voor een paar goede scenès. Ook bekend als CREEPERS.

Quando la coppia scoppia

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Steno. Met o.a. Enrico Montesano, Claude Brasseur en Dalila Di Lazzaro.

Een politieke karikaturist van een Romeinse krant, getrouwd en met een dochter, besluit zijn vrouw te verlaten en alleen door het leven te gaan. Hij wordt echter hoe langer hoe jaloerser wanneer zijn dochter een geheime ontmoeting tussen haar moeder en een onbekende man arrangeert. Montesano is een kundige komiek en zijn spel en dat van de overige acteurs maakt meer van deze film dan je op grond van het middelmatige script zou verwachten.

La Ragazza dal pigiama giallo

1977 | Mysterie, Misdaad

Italië 1977. Mysterie van Flavio Mogherini. Met o.a. Ray Milland, Dalila Di Lazzaro en Michele Placido.

Op een strand in de buurt van Sydney wordt een verkoold lijk van een jonge vrouw in een gele pyjama ontdekt. Een inspecteur van politie tracht de gebeurtenissen te reconstrueren en ontdekt dat een echtgenoot en twee ex-minnaars bij het geval betrokken zijn. Een doorsnee thriller met capabele acteurs en goede sfeertekening.

L' Italia s'è rotta

1976 | Komedie

Italië 1976. Komedie van Steno. Met o.a. Enrico Montesano, Dalila Di Lazzaro en Franca Valeri.

Twee Sicilianen, die uit hun fabriek in Turijn zijn ontslagen, hebben een vreselijke ervaring met drugshandelaren en keren later terug naar Sicilië. Op hun reis daarheen geven ze een man een lift die hun een beloning toezegt, maar niet van plan is zich daaraan te houden. Een soms goed lopende film, maar te ongelijkmatig van kwaliteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dalila Di Lazzaro op televisie komt.

Reageer