Josefine Preuß

1986 Acteur

Josefine Preuß (1986) is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Lotta & der dicke Brocken

2016 | Komedie

Duitsland 2016. Komedie van Edzard Onneken. Met o.a. Josefine Preuß, Andrea Sawatzki, Tilo Prückner, Bernhard Piesk en Frank Röth.

Lotta onderbreekt haar studie omdat het familiebedrijf aan de rand van de afgrond staat. Ze komt al snel tot de conclusie dat ze niet op veel steun van haar broer Sebastian hoeft te rekenen bij het redden van de firma.

Lotta & die frohe Zukunft

2013 | Komedie

Duitsland 2013. Komedie van Gero Weinreuter. Met o.a. Josefine Preuß, Hanno Koffler en Oliver Stokowski.

Lotta wil geneeskunde studeren en op eigen benen staan. Als alleenstaande moeder is dat echter niet zo makkelijk. Tot nu toe kon ze altijd haar weg gaan, maar nu moet ze leren zich aan te passen: aan haar zware studie, aan jongere studiegenoten, en aan een studentenhuis. Daarnaast wordt ze voor het eerst verliefd, wat helemaal niet uitkomt.

Türkisch für Anfänger

2012 | Komedie, Romantiek

Duitsland 2012. Komedie van Bora Dagtekin. Met o.a. Elyas M'Barek, Josefine Preuß en Katja Riemann.

Gebaseerd op de populaire gelijknamige ARD-komedie, waarin de Duitse Doris en haar kinderen intrekken bij het gezin Öztürk. De film gaat niet simpel verder waar de serie eindigde, maar vertelt een alternatieve geschiedenis van hoe de twee families elkaar ooit ontmoetten: na een vliegtuigcrash komen de kinderen gezamenlijk vast te zitten op een onbewoond eiland. Flauwe grappen en koddige romantiek zijn het resultaat, maar voor de liefhebbers van de serie zal het een welkome hereniging zijn. Regisseur Dagtekin is tevens bedenker van de serie.

Lotta & die alten Eisen

2010 | Komedie

Duitsland 2010. Komedie van Edzard Onneken. Met o.a. Josefine Preuß, Heidy Forster, Barbara Auer en Frank Röth.

De levenslustige Lotta is midden in de twintig en heeft nog steeds geen opleiding afgemaakt. Wanneer haar vader aankondigt haar niet langer te financieren, antwoordt ze koppig dat ze dan wel de haar aangeboden baan als verzorgster in het plaatselijke bejaardentehuis zal aannemen.

Der Stinkstiefel

2009 | Komedie

Duitsland 2009. Komedie van Thomas Nennstiel. Met o.a. Leonard Lansink, Proschat Madani en Josefine Preuß.

De gedesillusioneerde vijftigjarige leraar Felix Keller is een echt stuk chagrijn en vermijdt ieder contact. Hij is woedend wanneer hij, gedwongen door waterschade, contact moet leggen met zijn bovenbuurvrouw Marie en haar puberdochter Amelie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Josefine Preuß op televisie komt.

Reageer