Meaghan Martin

1992 Acteur

Meaghan Martin (1992) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Mean Girls 2

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van Melanie Mayron. Met o.a. Meaghan Martin, Linden Ashby en Jennifer Stone.

De zeventienjarige wildebras Johanna 'Jo' Mitchell woont bij haar vader, die NASCAR-coureur is. Op de middelbare school wordt ze gepest door een populaire meidengroep, 'The Plastics'. Ook Abby is hun slachtoffer. Samen besluiten ze 'The Anti-Plastics' op te richten om wraak te nemen.

Camp Rock 2: The Final Jam

2010 | Komedie, Familiefilm, Muziek

Verenigde Staten 2010. Komedie van Paul Hoen. Met o.a. Demi Lovato, Joe Jonas, Meaghan Martin en Nick Jonas.

Mitchie, Shane, Jason, Nate en hun vrienden gaan terug naar Camp Rock voor een zomer vol muziek en plezier. Eenmaal aangekomen komen ze erachter dat er een nieuw kamp is geopend, genaamd Camp Star. Dit nieuwe kamp ligt ook aan het meer en heeft veel instructeurs en bezoekers van Camp Rock overgenomen, waardoor de toekomst van Camp Rock gevaar loopt. Wanneer de beste zanger van Camp Star hen uitdaagt om te zien welk kamp nou werkelijk de beste muzikale talenten heeft, bereidt iedereen zich voor op de ultieme wedstrijd.

Camp Rock

2008 | Musical, Komedie, Familiefilm, Romantiek

Verenigde Staten 2008. Musical van Matthew Diamond. Met o.a. Demi Lovato, Nick Jonas en Meaghan Martin.

Een tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze mag mee, maar dan alleen als kok. Als ze op een avond aan het zingen is hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlight kan innemen, moet ze eerst haar angsten overwinnen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Meaghan Martin op televisie komt.

Reageer