Rick Nelson

Acteur

Rick Nelson is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

A Tale of Four Wishes

1981 | Romantiek

Verenigde Staten 1981. Romantiek van Seth Pinsker en Sam Weiss. Met o.a. Rick Nelson, Tracey Gold, Bibi Osterwald, Judy Farrell en Bob Ross.

De laatste rol die Nelson speelde v[KA1]o[KA1]or zijn tragische dood door een vliegtuigongeluk op oudejaarsdag 1985. In deze film ontmoet hij het meisje Jane (Gold) die de hele dag zit te dromen en voor zich uitstaart. Rick, als Skeeter, wil haar dromen waarmaken. Een fijne afscheidsrol.

Three on a Date

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Bill Bixby. Met o.a. June Allyson, Ray Bolger, Loni Anderson, John Byner en Gary Crosby.

Een tv-spel waarin de winnaars plus begeleidster op Hawaii met vakantie zijn in een LOVE BOAT-achtige variatie waarvan idee en uitwerking in dezelfde mate ongeïnspireerd zijn.

The Over the Hill Gang

1969 | Western, Komedie

Verenigde Staten 1969. Western van Jean Yarbrough. Met o.a. Edgar Buchanan, Andy Devine, Jack Elam, Gypsy Rose Lee en Kris Nelson.

Een aantrekkelijke westernkomedie die uitvoerig vertelt over de pogingen van gepensioneerde Texas Rangers om een corrupt stadje schoon te vegen, eerst door gebruikmaking van vroegere vaardigheden, dan middels 'strategie'. Een goede rolbezetting, een toereikend scenario, enkele aardige situaties, waaraan de oudgedienden plezier beleefden.

Love and Kisses

1965 | Muziek

Verenigde Staten 1965. Muziek van Ozzie Nelson. Met o.a. Rick Nelson, Kristin Nelson, Jack Kelly, Jerry Van Dyke en Pert Kelton.

Onschuldig gedoe; Rick gaat trouwen en dat verscheurt het leven van zijn familie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rick Nelson op televisie komt.

Reageer