Johnny Dark

Acteur

Johnny Dark is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Pointman

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Robert Ellis Miller. Met o.a. Jack Scalia, Roxann Biggs, Bruce A. Young, Robert Knepper en Fritz Weaver.

VV.

Up Your Alley

1989 | Komedie, Actiefilm, Avonturenfilm, Romantiek

Verenigde Staten 1989. Komedie van Bob Logan. Met o.a. Linda Blair, Murray Langston, Ruth Buzzi, Bob Zany en Tom Dreesen.

Blair is journaliste die tracht een moordenaar te ontmaskeren en zij infiltreert in een bende; dat leidt tot een filmcombinatie journaliste-dakloze zwervers. Als kijker ben je bekocht bij het zien naar de wederwaardigheden van een cynische clochard en een na[KA3]ieve vriend en een serieuze verslaggeefster maar dat lijkt niet op te vallen door een bizar mengsel van humor, avontuur, suspens, actie, romantiek en zelfs wat sociaal gevoel; en dat allemaal in [KA1]e[KA1]en film. De in Amerika uitgebrachte bioscoopversie werd met zeven minuten bekort. Logan en Langston (bijgenaamd 'The Unknown Comic') schreven samen het scenario.

The Being

1983 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1983. Horror van Jackie Kong. Met o.a. Martin Landau, Dorothy Malone, Ruth Buzzi, Marianne Gordon Rogers en Murray Langston.

Een wezen dat ontstaan is als gevolg van kernafval, terroriseert een gemeenschap in Idaho. De produktie en het script zijn waardeloos en ondanks de humor blijft de film niet om aan te zien. Producent William Asco (toendertijd gehuwd met Jackie Kong) heeft ook een rolletje als Rex Coltrane. De film werd in 1980 gemaakt en rouleerde korte tijd onder de titel EASTER SUNDAY.

Rip off

1972 | Misdaad

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Manolis Tsafos. Met o.a. Michael Benet, James Masters, Barbara Bourbon, Vasilis Koudounis en Michele Simone.

Futloze avonturen van twee Grieken die illegaal Amerika binnenkomen waar het geluk hun tegemoet komt; alsof dat zo eenvoudig in zijn werk gaat. Hun grote slag slaan ze pas als ze bij de kaping van een vliegtuig betrokken raken en er met de buit vandoor kunnen gaan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Johnny Dark op televisie komt.

Reageer