Jose Sacristan

Acteur

Jose Sacristan is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Convivencia

1994 |

Argentinië/Spanje 1994. Carlos Galettini. Met o.a. Jose Sacristan, Luis Brandoni, Cecilia Dopazo, José Sachristan en José Sacristán.

Mis relaciones con Ana

1979 |

Spanje 1979. Rafael Romero Alba. Met o.a. José María Caffarel, Maria Luisa San José en Jose Sacristan.

Hasta que el matrimonio nos separe

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Sacristán, María Luisa San José, Mónica Randall, Cristina Galbó en Mari Carrillo.

Een verliefd stel kan om legale redenen niet met elkaar trouwen. Een film beneden alle peil, zeer slecht geregisseerd en met geen ander oogmerk dan het opportunisme.

Mi mujer es muy decente dentro de lo que cabe

1974 |

Spanje 1974. Antonio Drove. Met o.a. Maria Luisa San José, Jose Sacristan en Conchita Velasco.

Een verliefd stel kan om legale redenen niet met elkaar trouwen. Een film beneden alle peil, zeer slecht geregisseerd en met geen ander oogmerk dan het opportunisme.

Vida conyugal sana

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Roberto Bodegas. Met o.a. José Sacristán, Ana Belén, Teresa Gimpera, Alfredo Mayo en Jose Sacristan.

Het verhaal van een chef die door zijn televisieverslaving in hevige verwarring raakt. De tweede bioscoopfilm van Bodegas en pionierswerk op het gebied van dit genre komedie, die de 'Derde Weg' werd genoemd en in die tijd enorm populair was.

El Padre de la criatura

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico, José Sacristán, Antonio Ferrandis en Mirta Miller.

Een bejaard echtpaar wil de vrolijkheid van vroeger weer terug zien te krijgen. Evenals alle overige komedies met Martínez Soria waardeloos.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jose Sacristan op televisie komt.

Reageer