Robert Warner

Acteur

Robert Warner is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sterminatori del anno 3000

1983 | Sciencefiction, Thriller

Italië 1983. Sciencefiction van Jules Harrison. Met o.a. James Clayton, Beryl Cunningham, Robert Warner en Robert Janucci.

Clichématig spaghetti SF-geval met als thema het enorme watertekort na de grote atoomoorlog. De arrogante geleerden die het schaarse water beheersen, vormen de nieuwe elite en machtige meedogenloze bendes zijn de nieuwe orde, die door de eenlingen Clayton en Cunningham worden bestreden.

Deranged

1974 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1974. Horror van Jeff Gillen en Alan Ormsby. Met o.a. Roberts Blossom, Cosette Lee, Leslie Carlson, Robert Warner en Marcia Diamond.

Blossoms prima acteerwerk maakt veel goed in deze film, waarvan het verloop wel erg voorspelbaar is: het gaat om een boer met een moedercomplex, die het lichaam van de oude dame conserveert en vervolgens op zoek gaat naar andere vrouwen. Zij moeten koud gemaakt worden, net als zijn moeder zodat de man ze kan opzetten. De film is, evenals PSYCHO en THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE, gebaseerd op historische gebeurtenissen, de 'Ed Gein- moorden' rond 1950.

Octaman

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Harry Essex. Met o.a. Kerwin Mathews, Pier Angeli, Jeff Morrow, David Essex en Jerome Guardino.

Een wetenschappelijke expeditie in Mexico stuit bij een onderzoek naar de gevolgen van radio-actieve straling op een kruising tussen een mens en een octopus. Met financi[KA3]ele steun van een circuseigenaar wordt gepoogd de mutant te vangen. Deze wordt ook nog verliefd op Angeli (ze stierf tijdens de opnamen). De make-up-effecten zijn van de beginnende Rick Baker, die later een Oscar zou winnen voor zijn aandeel in AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON. Overigens een zwak aftreksel van CREATURE FROM THE BLACK LAGOON.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Warner op televisie komt.

Reageer