Cara Van Wersch

Acteur

Cara Van Wersch is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Het Beest

1982 | Drama, Actiefilm

België/Nederland 1982. Drama van Paul Collet. Met o.a. Willem Ruis, Hedie Meyling, Anouk Collet, Cara van Wersch en Ward de Ravet.

Een projectontwikkelaar komt tot inkeer als zijn eigen moeder het slachtoffer dreigt te worden van de stadssanering. Met mitrailleurs gaat hij de politie te lijf. Quizmaster Ruis vertilde zich rampzalig aan deze film die in Nederland een nog meer verknipte versie kreeg dan in België. HET BEEST is om te brullen.

De blijde dag

1980 | Drama

Nederland/België 1980. Drama van Bram Van Erkel en Bram van Erkel. Met o.a. Mieke Bouve, Lydi Sluyter, Martine Jonckheere, Marinelle De Winne en Brie Leloup.

Mooi in beeld gebrachte, maar hopeloos vervelende verfilming van de melodramatische gelijknamige novelle van Stijn Streuvels (scenario Liberia Carlier) over een weesmeisje (Bouve) dat rond 1900 met haar rijke familie mee op een picknick mag. Na die `blijde dag` is er `iets` in haar veranderd en zij tracht tevergeefs uit haar gevangenis (het weeshuis) te ontsnappen.

Pèlerin de l'enfer

1945 | Biografie

België 1945. Biografie van Henry Schneider. Met o.a. Robert Lussac, Dunia Sadow, Robert Maufras, Cara Van Wersch en Max Péral.

Biografische film over de Vlaamse pater Damien, die op Hawaii (Molokaï) een verpleeginrichting voor melaatsen stichtte. In 1888 overleed hij aan lepra. Bij de alledaagse enscenering voegt zich een wat al te positieve visie die tegenwoordig in geen enkele zaal van een vormingscentrum meer zou kunnen! Acteerwerk dat soms op het amateuristische af is. Het dient vermeld te worden dat Henri Storck mede-regisseur van deze film is. Het scenario is voornoemde Storck, regisseur Schneider en Robert Lussac. Deze religieuze kitsch zou buiten België niet vertoond mogen worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cara Van Wersch op televisie komt.

Reageer