Mayrata O'Wisiedo

Acteur

Mayrata O'Wisiedo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La Chica de la piscina

1987 | Komedie

Spanje 1987. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Arturo Fernández, Felicia Mercado, Mary Carrillo en Mayrata O'Wisiedo.

Drie vroegere geliefden van een televisie-presentator besluiten, om hem uit zijn huidige depressie te halen, een gezamenlijk cadeau aan te bieden in de vorm van een aantrekkelijk meisje. Gebaseerd op een toneelstuk van Santiago Moncado, die ook het script bewerkte voor het witte doek, zonder succes, omdat de filmversie geschikter blijkt voor televisie dan voor de bioscoop. Een flop.

La Joven casada

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Mario Camús. Met o.a. Ornella Muti, Pedro Díez del Corral, Mark Edwards en Mayrata O'Wisiedo.

Een jong echtpaar laat hun huwelijksleven de revue passeren. Weer een draak van een film van de ten onrechte befaamde Spaanse regisseur Mario Camús.

Los invasores del espacio

1967 | Sciencefiction

Spanje 1967. Sciencefiction van Guillermo Ziener. Met o.a. Angel Aranda, José María Prada, Mayrata O'Wisiedo en Manuel Fernández Aranda.

Slechts twee kinderen blijken immuun te zijn voor het verlammende gas dat twee bovenaardse wezens boven de aarde hebben losgelaten. Doelbewust naïef.

La Llamada de Africa

1952 |

Spanje 1952. César Fernández Ardavín. Met o.a. Tomás Blanco, Gerard Tichy, Angel Picazo en Mayrata O'Wisiedo.

Buitenlandse spionnen bespieden de bouw van een luchthaven in het Spaanse West-Afrika. Deze beschamende kolonialistische xenofobie is kenmerkend voor de jaren van de Koude Oorlog.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mayrata O'Wisiedo op televisie komt.

Reageer