George Larkin

Acteur

George Larkin is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Terror Trail

1921 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1921. Avonturenfilm van Edward Kull. Met o.a. Eileen Sedgwick, George Larkin, Albert J. Smith en Barney Furey.

Serial in achttien hoofdstukken, een gewone avonturenserie. Sedgwick zit voortdurend in de problemen, maar gelukkig is de held, Larkin, in de buurt om haar te redden in deze Universal-serial.

The Tiger's Trail

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van Robert Ellis en Paul Hurst. Met o.a. Ruth Roland, George Larkin, Mark Strong, George Field en Easter Walters.

Hindoestaanse Tiger-God-aanbidders en outlaws pogen in deze western-serial (in vijftien hoofdstukken) Roland te ontnemen wat haar toekomt. Alles draait om een goudmijn. The long arm heette het oorspronkelijke verhaal van Arthur Reeve en Charles Logue, maar Gilson Willets en Frank Leon Smith maakten er iets totaal anders van. De serial sloeg bij het actie-publiek in ieder geval goed aan.

The Terror of the Range

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van Stuart Paton. Met o.a. George Larkin, Betty Compson, H.B. Carpenter, Fred Malatesta en Ora Carew.

Serial in zeven hoofdstukken. The wolf faces manheet het verhaal van W.S. Douglas en Lucien Hubbard dat door Bertram Millhauser werd bewerkt. Een bendeleider draagt bij overvallen altijd een wolfskop om herkenning te voorkomen. Larkin wordt er op afgestuurd om de bende op te rollen. William Thornley was de cameraman voor Pathé.

The Adventures of Ruth

1919 | Avonturenfilm, Mysterie

Verenigde Staten 1919. Avonturenfilm van George Marshall. Met o.a. Ruth Roland, Herbert Heyes, Thomas Lingham, Charles Bennett en Helen Case.

Serial in vijftien hoofdstukken. Ruth`s vader wordt vermoord. Op zijn sterfbed licht hij zijn dochter in over een gangsterbende en geeft hij haar enkele mysterieuze opdrachten. Die opdrachten leiden tot avonturen en tot slot tot de ontmaskering van de moordenaar. Dat was Marshalls eerste serial van de twee die hij met Roland maakte; hij was net terug uit het leger. Roland zelf was de producente en schreef ook het verhaal dat door Gilson Willets bewerkt werd. Ruth Roland (1892-1937) was een ware legende in de wereld van de serials.

Hands Up

1918 | Avonturenfilm, Western

Verenigde Staten 1918. Avonturenfilm van James W. Horne. Met o.a. Ruth Roland, George Chesebro, George Larkin, Easter Walters en George Gebhardt.

Razend populaire Path[KA1]e-serial (in vijftien hoofdstukken) waarin Roland een journaliste is die naar Californië wordt gestuurd om een artikel te maken over afstammelingen van de Inca's. Die zien in haar iets heel anders en willen haar aan hun god offeren: het begin van een hele reeks avonturen. Gedurende het filmen moest Chesebro in dienst, zijn rol werd door Larkin voor de laatste hoofdstukken overgenomen. Gilson Willets schreef het verhaal dat bewerkt werd door Jack Cunningham. Het camerawerk was van William Adler en George Rizard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer George Larkin op televisie komt.

Reageer