Martin Newlin

Regisseur, Scenarist

Martin Newlin is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Troll 3

1990 | Sciencefiction, Horror

Italië 1990. Sciencefiction van Martin Newlin en David Hills. Met o.a. Mary Sellars, James Saucier, Bubba Reeves, Jaymzlinn Saxton en Vince O'Neil.

Door kernafval gemuteerde boomwortels beginnen de bewoners van een klein stadje te wurgen. Veel verder gaat het verhaal van deze stupide, low-budgetfilm niet. In de V.S. heet deze film THE CRAWLERS. Dat maakt hem niet beter, maar het is wel eerlijker dan het suggereren van een verband met TROLL. De enige overeenkomst is dat we met dezelfde producenten als van de lachwekkende TROLL 2 te maken hebben. Regisseur Hills heet in werkelijkehid Joe D'Amato en Newlin heet Fabrizio Laurenti. Het scenario is van regisseur Laurenti, Albert Lawrence en Daniel Steel, die in werkelijkheid Daniele Stroppa heet. Het camerawerk is van Larry Revene en Gianlorenzo Battaglia. Mono. Ook bekend als CONTAMINATION .7, CONTAMINATION POINT 7 en TROLL III: CONTAMINATION POINT 7.

Contamination

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Martin Newlin. Met o.a. Jason Saucier, Mary Sellers, Buba Reeves en Patrick Collins.

Vrijgekomen radio-actief afval tast onschuldige boomwortels aan die veranderen in hongerige vleeseters. Een jong stel en een journalist nemen de zaak op en proberen er wat aan te doen. Een en ander loopt echter behoorlijk uit de hand.

La casa 4

1989 | Horror

Verenigde Staten/Italië 1989. Horror van Martin Newlin. Met o.a. Linda Blair, David Hasselhoff en Hildegarde Kneff.

Een oude actrice woont op een verlaten eiland vlak voor de kust. Zij is bezeten door de geest van een heks en in haar ouderwetse villa worden vele kwalijke geheimen uit het verleden bewaard. Een jong stel dat op bezoek komt is zich er niet van bewust dat de heks zal toeslaan bij iedereen die de rust komt verstoren. Mooi opgebouwde spanning, maar het gaat allemaal te langzaam om de aandacht van de kijker vast te houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martin Newlin op televisie komt.

Reageer