Phil Philbin

Acteur

Phil Philbin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

B.L. Stryker: The Dancer's Touch

1989 | Mysterie, Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Mysterie van William S. Fraker. Met o.a. Burt Reynolds, Rita Moreno, Ossie Davis, Helen Shaver en David Hunt.

Vermoeide (tv-)detective B.L. Stryker (Reynolds) krijgt in Florida, waar hij op zoek is naar rust, af te rekenen met een enge schoft, die op rituele wijze vrouwen misbruikt en ze daarna molt. Snedig gemonteerd, maar het scenario van Leon Piedmont, Walter Klenhard en Chris Abott is uiterst zwak. De eerste aflevering uit de serie, waarvan het idee is gepikt uit de film MANHUNTER. Gebaseerd op de personages die door Joe Gores bedacht werden. William S. Fraker stond op de aftiteling als Bill Fraker.

Little Laura & Big John

1973 | Actiefilm

Verenigde Staten 1973. Actiefilm van Luke Moberly en Bob Woodburn. Met o.a. Fabian Forte, Karen Black, Ivy Thayer, Ken Miller en Paul Gleason.

Verrassend onderhoudende road-movie voor de fans van BONNIE AND CLYDE, gesitueerd in het moerassige gebied van de Everglades in zuidelijk Florida. Voormalig rock'n'roll-idool Fabian maakte zijn come-back als acteur in deze film, ofschoon Warren Beatty zich geen zorgen hoeft te maken over concurrentie.

Flesh Feast

1970 | Horror

Verenigde Staten 1970. Horror van B.F. Grinter en B. F. Grinter. Met o.a. Veronica Lake, Phil Philbin, Heather Hughes, Chris Martell en Martha Mischon.

Deze laatste film van Lake (die ze mede-produceerde) bestaat uit beschamende, amateuristische en bloederige vuilspuiterij. Bij de liefhebbers van het genre zal het wel een klassieker worden. Ze is een krankzinnige wetenschapsvrouw op zoek naar een manier om de mens te verjongen, die op het hoogtepunt van de film ene Hitler doodmartelt (maden vreten zijn gezicht weg, uiteraard in close-up). Vervolgens richt ze zich rechtstreeks tot het publiek met een fel pro-Amerikaanse en anti-nazistische tirade, alsof er nog wat viel toe te voegen aan THE GREAT DICTATOR.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Phil Philbin op televisie komt.

Reageer