Andrés García

Acteur

Andrés García is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Entre compadres te veas

1987 | Komedie

Mexico 1987. Komedie van Rafael Villaseñor Kuri. Met o.a. Vicente Fernández, Andrés García en Lalo González.

Als hun moeder, die hen zeer strak heeft opgevoed, sterft sluiten twee broers een verbond met hun vader en besluiten op grote voet te gaan leven. Zij trekken naar de stad om daar voor buitenlanders door te gaan en mensen met kaartspelen op te lichten, maar zij trekken de aandacht van een mooie, vrouwelijke bankrover. Een erg grappige komedie.

Sangre en el Caribe

1984 | Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1984. Avonturenfilm van Rafael Villaseñor. Met o.a. María José Cantudo, Andrés García, María Kosty en Antonio Ferrandis.

Een verliefd stel gaat samen met een vriend op zoek naar een verborgen schat. Na korte tijd ontstaat jaloezie. Deze mislukte avonturenfilm gaat prat op de nu vergeten actrices Kosty en Cantudo.

Cuernos picantes

1984 | Komedie, Erotiek

Mexico 1984. Komedie van René Cardona Jr.. Met o.a. Andrés García, Blanca Guerra, Héctor Suárez en Alberto Rojas.

Twee 'scènes': de een over travestie en de ander over huwelijksontrouw. Een onuitstaanbare film.

Inseminación artificial

1983 | Drama

Spanje/Mexico 1983. Drama van Arturo Martínez. Met o.a. María José Cantudo, Julio Alemán, Andrés García en María Kosty.

Tegen de wil van haar man in, besluit een vrouw haar toevlucht te nemen tot kunstmatige inseminatie...Een abominabele produktie.

El Cazador de demonios

1983 | Horror

Mexico 1983. Horror van Gilberto de Anda. Met o.a. Rafael Sánchez Navarro, Tito Junco, Roxana Chávez, Andrés García en Roberto Montiel.

In een dorp in Chihuahua onderzoekt de plaatselijke politiechef de moord op een duivelskunstenaar, over wie men fluistert dat hij uit zijn graf zal opstaan om zich te wreken. Met deze middelmatige horrorfilm probeerde de Mexicanen zonder succes, hun vroegere succes in dit genre te herhalen.

La Leyenda del tambor

1981 | Historische film

Mexico/Spanje 1981. Historische film van Jorge Grau. Met o.a. Andrés García, Mercedes Sampietro, Jorge Sanz en Alfredo Mayo.

Tijdens de Spaanse onafhankelijkheidsoorlog slaagt een kind erin om met zijn tamboer de troepen van Napoleon weg te jagen. Een armzalige en vervelende verfilming van een waar historisch feit, dat Ignacio Iquino al op het witte doek had gebracht.

Mírame con ojos pornográficos

1980 | Komedie, Erotiek

Mexico/Spanje 1980. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Andrés García, Amparo Muñoz, Helga Liné en Jorge Russek.

Een handelsreiziger kan niet nalaten vrouwen te verleiden, totdat hij echt verliefd wordt. Dit is een slechte kombinatie van een erotische komedie (Spaanse aandeel) en een bandeloos feuilleton (Mexicaanse aandeel).

Las Mujeres de Jeremías

1980 | Western, Komedie

Mexico/Spanje 1980. Western van Ramón Fernández. Met o.a. María José Cantudo, Andrés García, Isela Vega, John Ireland en Chuck Connors.

De vier mooie dochters van een predikant verdedigen tot elke prijs hun maagdelijkheid. Werkelijk beschamend, een grove belediging aan de nagedachtenis van John Ford en Howard Hawks.

Forja de amigos

1980 | Familiefilm

Mexico/Spanje 1980. Familiefilm van Tito Davison. Met o.a. Alfredo Landa, Andrés García, Pedrito Fernández en Verónica Miriel.

De belevenissen van een kind met een prachtige stem, die is uitgekozen om de Paus in Mexico te verwelkomen. Een film van een verregaande schaamteloosheid.

Suave, cariño, muy suave

1978 | Komedie, Erotiek

Mexico/Spanje 1978. Komedie van Luis María Delgado. Met o.a. Andrés García, Mirta Miller en Javier Escrivá.

Een huis-aan-huis-verkoper wordt altijd door de vrouwelijke klanten versierd. Een erotische macho-komedie: volstrekt onuitstaanbaar.

Chanoc

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Rogelio A. González. Met o.a. Andrés García, Chano Urueta, Bárbara Mune en José Chávez.

De belevenissen van twee vrienden, de ene een atletisch gebouwde duiker en de ander iemand die snel verliefd is en nogal drankzuchtig. De film bestaat uit drie episoden, de ene nog flauwer dan de andere.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrés García op televisie komt.

Reageer