Mark Isaacs

Componist

Mark Isaacs is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Adventures Of Robin Hood

1985 | Animatie, Avonturenfilm, Familiefilm

Australië 1985. Animatie van Warwick Gilbert.

De strijd van Robin Hood tegen de bende van Prins John en de Sheriff van Nottingham, sterk vereenvoudigd om de film geschikt te maken voor de allerkleinsten. De 'slechten' worden voorgesteld als lelijkerds, terwijl de 'goeden' er mooi uitzien. Niet al te opwindend, wel met een aantal komische momenten, w.o. de ontmoeting van Robin met Little John en Friar Tuck. Natuurlijk ook een dosis romantiek met Lady Marian, die hier voorgesteld wordt als spionne die de snode plannen van de sheriff doorvertelt aan Robin, zodat hij ze kan verijdelen. In de oorspronkelijke versie met de stemmen van: Robert Colby, Helen Morse, Wallas Eaton, George Stephenson, Richard Meikle, Jane Salten, Peter Snook en John Fitzgerald. Het scenario is van Eddy Graham die dat speciaal aanpaste voor het jonge volkje. Voor de fotografie waren Tom Epperson, Gary Page en Colin Lennon verantwoordelijk.

The Return of Captain Invincible

1983 | Komedie, Musical, Fantasy, Sciencefiction, Drama

Australië/Verenigde Staten 1983. Komedie van Philippe Mora. Met o.a. Christopher Lee, Alan Arkin, Kate Fitzpatrick, Bill Hunter en Michael Pate.

Een parodie waarin Arkin een gevallen Amerikaanse superheld speelt, die zich tracht te rehabiliteren door de duistere machten van Lee te verslaan. Door de slechte montage, de smakeloze special effects en het stuntelige spel van iedereen behalve de hoofdrolspelers, komen de paar goede vondsten niet uit de verf. Alleen de muzikale nummers, geschreven door het team van The Rocky Horror Show zijn leuk. Ook bekend als LEGEND IN LEOTARDS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mark Isaacs op televisie komt.

Reageer