Estrellita Castro

Acteur

Estrellita Castro is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Casa Flora

1972 | Komedie, Musical

Spanje 1972. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Lola Flores, Máximo Valverde, Amparo Soler Leal, Antonio Garisa en Estrellita Castro.

De meest schilderachtige figuren bezoeken geregeld het Andalusische bordeel Casa Flora. Het is een onzinnige, onuitstaanbare combinatie van een Spaanse sekskomedie uit de jaren zeventig en een folkloristische film met een Spaanse sterbezetting.

La Niña del Patio

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Amando de Ossorio. Met o.a. Estrellita Castro, Pepe Blanco en Roberto Font.

Om geld van toeristen te krijgen bouwt een groep Madrileense vrienden een podium waarop de flamenco wordt gedanst. De decadentie van de 'folkloristische' Spaanse film.

Gitana tenías que ser

1953 | Komedie, Musical

Mexico/Spanje 1953. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Pedro Infante, Carmen Sevilla, Estrellita Castro en Angel Garasa.

Een Spaanse zangeres wordt gecontracteerd om in Mexico een film op te nemen. Muzikale co-produktie met folkloristische impressies van de producerende landen. Succes verzekerd, dacht men.

La Patria chica

1943 | Musical, Komedie

Spanje 1943. Musical van Fernando Delgado. Met o.a. Estrellita Castro, Félix de Pomés, Pilar Soler en Juan Calvo.

Een Spaanse folkloristische groep moet zich zonder middelen in het woelige Parijs zien te redden. Het begin van de Spaanse 'flamenco-cinema'.

La Maja del capote

1943 | Drama

Spanje 1943. Drama van Fernando Delgado. Met o.a. Estrellita Castro, Manuel del Pozo en Carmen Vargas.

In het Spanje van Goya wordt de liefde tussen een 'maja' en een stierenvechter verbroken. Een curieuze en soms aandoenlijke film met veel aandacht voor het milieu.

Los Misterios de Tánger

1942 | Avonturenfilm

Spanje 1942. Avonturenfilm van Carlos Fernández Cuenca. Met o.a. Estrellita Castro, Manuel Luna, Pilar Soler en Erasmo Pascual.

De autoriteiten in Tanger willen een internationale gangsterorganisatie ontmantelen. Een goed bedoelde, maar armzalige film, het werk van een bekende theoreticus en essayist.

Torbellino

1941 | Musical

Spanje 1941. Musical van Luis Marquina. Met o.a. Estrellita Castro, Tony D'Algy en Manuel Luna.

Een jonge zangeres uit Sevilla redt een radiostation van de ondergang. Een zeer zwakke film.

Suspiros de España

1938 | Muziek

Duitsland/Spanje 1938. Muziek van Benito Perojo. Met o.a. Estrellita Castro, Miguel Ligero en Alberto Romea.

Het amoureuze en artistieke leven van een jonge Spaanse zangeres in Cuba. Een film zonder enkel belang, die tijdens de Spaanse burgeroorlog werd opgenomen in Duitse studio's.

Mariquilla terremoto

1938 | Komedie, Musical

Spanje/Duitsland 1938. Komedie van Benito Perojo. Met o.a. Estrellita Castro, Antonio Vico, Ricardo Merino en Vicente Soler.

De opkomst van de beroemde zangeres Mariquilla Terremoto. Een van de drie films die Benito Perojo tijdens de Spaanse burgeroorlog realiseerde als co-produktie met Nazi-Duitsland.

El Barbero de Sevilla

1938 | Komedie, Romantiek

Duitsland/Spanje 1938. Komedie van Benito Perojo. Met o.a. Miguel Ligero, Raquel Rodrigo, Roberto Rey en Estrellita Castro.

Een graaf probeert de liefde te winnen van de schone Rosalinda. Tenslotte bereikt hij zijn doel dankzij de hulp van een barbier uit Sevilla. Een van de co-produkties gefilmd tijdens de Spaanse Burgeroorlog in de studios in nazi-Duitsland.

Rosario, la cortijera

1935 | Komedie, Romantiek

Spanje 1935. Komedie van Leon Artola. Met o.a. Estrellita Castro, Niño Sabicas en Elsa Roy.

Een armzalige herverfilming van de voorgaande film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Estrellita Castro op televisie komt.

Reageer