Roberto B. Montero

Regisseur

Roberto B. Montero is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

Occhio del ragno

1971 | Drama, Misdaad

Italië 1971. Drama van Roberto B. Montero. Met o.a. Klaus Kinski, Antonio Sabàto, Van Johnson en Lucrezia Love.

Bij een juwelenroof raakt een van de gangsters gewond, en wordt door zijn medeplichtigen in de steek gelaten, waarna hij door de politie zo opgepakt kan worden en een lange straf kan uitzitten. Een bendeleider die denkt hem te kunnen gebruiken voor andere kraken, bevrijdt hem. Hij spoort zijn voormalige handlangers op, die inmiddels een luxe leventje leiden, maar die denken er niet over de buit met hem te delen. Routinefilm.

I Senza Dio

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Roberto B. Montero. Met o.a. Antonio Sabàto, Chris Avram, Erika Blanc en Paolo Gozlino.

De revolverheld El Santo (Sabàto) is op het spoor van een goudschat. Deze zeer tamme western mist de broodnodige actie en humor. Gozlino staat op de credits als Paul Stevens. Ook bekend als THUNDER OVER EL PASO.

Les Rangers

1970 | Oorlogsfilm

Italië 1970. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Dale Cummings, Carlo Hintermann en Franco Ressel.

Stereotiep WO II-verhaal over de Duitsers die ten Noorden van Frankfort aan de atoombom werken. Een majoor van de Engelse geheime dienst saboteert het plan met behulp van gevangenen. Hoewel in kleur, erg zwart-wit.

Quella dannata pattuglia

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Dale Cummings, Monty Greenwood, Herbert Andrews, Lex Monson en Maurizio Tocchi.

Als in 1942 Rommels tankdivisies voor Alexandrië staan, krijgt een Amerikaanse commando-eenheid opdracht de Duitse brandstofdepots in de Tunesische woestijn te vernietigen. De bordkartonnen helden zijn zeer voorspelbaar bezig in dit doorsnee oorlogsavontuur. Ook bekend als THAT DAMNED PLATOON.

36 Ore all'inferno

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Alain Gérard, George Wang en Carlo Gaddi.

De Japanners bezetten een reeks eilandjes in de Stille Oceaan waarop het Amerikaanse opperbevel een compagnie mariniers stuurt om het gebied te heroveren. Het wordt een bloederig oorlogsdrama dat bevolkt wordt door zombie-achtige acteurs, die verwikkeld zijn in onoverzichtelijke strijdtaferelen. Ook bekend als 36 HOURS IN HELL.

Mondo balordo

1966 | Documentaire

Italië 1966. Documentaire van Roberto B. Montero.

Voorbeelden van uitzonderlijke menselijke gedragingen, bijeengebracht onder de noemer 'onze wrede en bizarre wereld'. Een louter op sensatiezucht speculerende rariteitencollectie van inferieure beeld- en geluidkwaliteit met gezwollen commentaar. Een smakeloos wanprodukt.

Mondo infame

1963 | Documentaire

Italië 1963. Documentaire van Roberto B. Montero.

Een collage van documentair materiaal, waarmee de samensteller wil aantonen dat de mens tot verregaande absurditeiten en onthutsende gruwelijkheden in staat is. Die bewijsvoering kost de maker van onder andere MONDO BALORDO niet de minste moeite en het resultaat is deze volledig te verwaarlozen, hypocriete en op sensatie mikkende rommel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberto B. Montero op televisie komt.

Reageer