Sayombhu Mukdeeprom

Cameraman

Sayombhu Mukdeeprom is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Arabian Nights (Vol 1, 2, 3)

2015 | Drama

Portugal/Frankrijk/Duitsland/Zwitserland 2015. Drama van Miguel Gomes. Met o.a. Crista Alfaiate, Luísa Cruz, Adriano Luz, Américo Silva en Miguel Gomes.

De Portugese cineast Miguel Gomes leent het raamwerk van 'Duizend-en-één-nacht' voor een virtuoze serie actuele fabels verdeeld over drie films. Over een haan op een verkiezingslijst, ministers met stijve piemels, opstandige politieagenten, illegale goudvinkenvangers, een rechter in tranen en nog veel meer. Puttend uit een keur aan stijlfiguren en vertelvormen, van documentaire tot burleske spot. Een buitengewoon ingenieus en ideeënrijk portret van zijn geliefde onder het soberheidsbeleid zuchtende land, dat bewijst dat maatschappijkritiek, kunst en vermaak prima samen gaan.

Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives

2010 | Drama

Thailand/Verenigd Koninkrijk/Frankrijk/Duitsland/Spanje 2010. Drama van Apichatpong Weerasethakul. Met o.a. Thanapat Saisaymar, Jenjira Pongpas en Sakda Kaewbuadee.

Ongrijpbare film over een doodzieke man die zich terugtrekt in de jungle, en daar onder meer de geesten van zijn overleden vrouw en zoon - een soort gorilla met rode, lichtgevende ogen - ontmoet. Sereniteit is Weerasethakuls grootste wapen, tezamen met zijn immer verrassende droombeelden. Meest memorabele scène: een meerval die onder water een prinses bevredigt. Werd tot verrassing van velen door een jury onder leiding van Tim Burton bekroond met de prestigieuze Gouden Palm op het filmfestival van Cannes.

Syndromes And A Century

2006 | Drama

2006. Drama van Apichatpong Weerasethakul. Met o.a. Arkanae Cherkam, Jaruchai Iamaram, Sakda Kaewbuadee en Sin Kaewpakpin.

Poëtisch, esoterisch portret van de artsen en patiënten in een plattelandskliniek en in een modern ziekenhuis. Ode aan de ouders van de Thaise regisseur Apichatpong Weerasethakul, beiden arts.

Sud sanaeha

2002 | Romantiek, Drama, Experimenteel

Frankrijk/Thailand 2002. Romantiek van Apichatpong Weerasethakul. Met o.a. Kanokporn Tongaram, Min Oo, Jenjira Jansuda, Sa-Gnad Chaiyapan en Kanitpat Premkiji.

In Blissfully Yours gebeurt niet veel. Een jongen met een huidziekte bezoekt een arts, en later reist hij met twee vrouwen naar het binnenland; dat is vrijwel de hele handeling van de Thaise low-budgetproductie, die gemaakt lijkt met het idee dat saaiheid een film kunstzinnig maakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sayombhu Mukdeeprom op televisie komt.

Reageer