Giulia Gam

Acteur

Giulia Gam is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sabado

1994 | Drama

Brazilië 1994. Drama van Ugo Giorgetti. Met o.a. Otávio Augusto, Maria Padilha, Giulia Gam, Tom Zé en Elias Andreato.

Het klassieke gegeven is heel intrigrerend, maar de uitwerking heel toneelmatig, waardoor gewone kijkers zullen afhaken. Een filmploeg dat een reclamespotje moet draaien, kiest hiervoor een vervallen gebouw uit dat ooit eens chique appartementen herbergde. Deze vergane glorie is nu een toevluchtsoord geworden voor randfiguren uit de maatschappij. Een vrouwelijk lid van de filmploeg raakt in de lift beklemd tussen twee etages met twee medewerkers van het mortuarium die net een overleden vrouw op een brancard hebben opgehaald. De bespiegelingen over het leven, de maatschappij en de stad São Paulo, die dan volgen laten zich gemakkelijk raden. De beelden wisselen tussen de lift en de begane grond waar alles gewoon doorgaat. Scenario van de regisseur en camerawerk van Rudolfo Sanchez.

High Art

1991 | Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten/Brazilië 1991. Thriller van Walter Salles. Met o.a. Peter Coyote, Amanda Pays, Raul Cortez, Giulia Gam en Tonico Pereira.

In Rio wordt de Amerikaanse fotograaf Coyote betrokken bij de moord op een prostituée. het motief blijkt een diskette te zijn die te maken heeft met internationale wapensmokkel. Volgens de moordenaars zou Coyote deze diskette in zijn bezit hebben en hij ontsnapt op het nippertje aan de dood. Om zich te verdedigen vraagt hij Karyo, een man wiens leven hij eens redde, hem in te wijden in de kunst het messengevecht. Vanaf dat ogenblik verandert zijn bestaan. Ambitieuze thriller die zijn belofte niet helemaal inlost, wat waarschijnlijk te wijten is aan het gebrek aan communicatie tussen de Amerikaanse en Braziliaanse crew. Ruben Fonseca baseerde zijn, door Matthew Capman in het Engels vertaalde, scenario op zijn eigen roman. Knappe beelden van vooral de desolate dorpen in Brazilië en Bolivië werden geschoten door José Roberto Eliezer. Goede rollen van Coyote en Karyo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Giulia Gam op televisie komt.

Reageer