Philippe Bréjan

Componist

Philippe Bréjan is componist.
Er zijn 5 films gevonden.

Le Macho des Halles

1983 | Erotiek

Frankrijk 1983. Erotiek van Emmanuel dos Santos. Met o.a. Michel Rubert, Franck Labeau en Pierre Saula.

De titel zegt het al, het zou echter net zo goed de macho kunnen zijn van Ménilmontant, Belleville of Aix-en-Provence. Onverdraagbaar dus. Het lijkt of een amateur er met zijn vriendjes aan heeft gewerkt. Wie is trouwens Emmanuel dos Santos?

Tel est pris qui croyait prendre

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Emmanuel Dos Santos. Met o.a. Alain Alvarès, Mohammed Sidy, Gérard Laurent en Heinrique Da Silva.

Een jongeman wordt afgetuigd door enkele baldadige jongeren, alvorens hij zich sadomasochistische praktijken moet laten welgevallen, bedacht door de bendeleider. Maar hij verleidt hem en de twaalf jongelieden verzoenen zich volkomen. Eén van de weinige homofilms die in de bioscoop worden vertoond. Stelt niets voor.

Drôle de show

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Piotr Stanislas. Met o.a. Piotr Stanislas, Edouard Melun, Frédéric Marshall, Xavier Muller en Stéphane Pirrelli.

Een oplichtersbende besteelt en verkracht mooie jongemannen tot er bloedige orgasmes volgen, in een soort van hardporno-theater voor homoseksuelen. Regiedebuut van een acteur, gespecialiseerd in agressief gedrag van welke geaardheid dan ook. De regie is verzorgd en het scenario interessant. Maar helaas is de film totaal niet geloofwaardig: die adolescenten beleven pret aan hun kastijding en hebben grote moeite hun lachen in te houden, zodat het teveel doet denken aan Jan Klaassen dan wel aan een goedkope imitatie van SALO O LE 120 GIORNATE DI SODOMA van Pasolini.

Fiole d'amour

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Jacques Carra. Met o.a. Etienne Laporte, Frédéric Julien, Michel Romero en Emmanuel dos Santos.

Een jongeman ontvangt zijn homoseksuele alter ego's thuis. Zijn niet weinig eigenaardige passie bestaat uit het verzamelen van het sperma van al zijn geliefden in een reageerbuisje. Hij neemt ons vervolgens mee naar zijn 'spermatheek'. Hoe kóm je erop.

David Relax

1981 | Erotiek

Frankrijk 1981. Erotiek van Emmanuel de Santos. Met o.a. Joseph Leitienne, Fred Cappella, Hamed en Tony Rocco.

Homoseksuele acrobatentoeren van jonge dekhengsten. Uitsluitend bestemd voor de liefhebbers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philippe Bréjan op televisie komt.

Reageer