Mita Medici

Acteur

Mita Medici is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sangue blu

1993 | Mysterie

Italië/Spanje/Verenigd Koninkrijk/Duitsland 1993. Mysterie van Robert Young. Met o.a. Albert Fortelli, Lauren Hutton, Capucine, Rossano Brazzi en Anna Galiena.

Miniserie waarvan het eerste deel, `Seandolo`, negentig minuten duurt, en de overige acht afleveringen vijftig minuten elk. Hoofdpersoon is de dertig-jarige adellijke Henry Altern (Fortell), die van zijn vader alleen maar schulden heeft geërfd, zodat hij als detective aan de kost moet zien te komen. Hij krijgt rijkeluisopdrachten, waarvoor hij Parijs, Monaco en andere mondaine oorden moet bezoeken. Voor de rest gaat het over jaloezie, verraad, hebzucht, moord en wat er zich in de hogere kringen zoal nog meer afspeelt. Capucine is nog te zien in een klein rolletje, haar laatste optreden voor haar dood.

Antelope cobbler

1991 | Drama

Italië 1991. Drama van Antonio Falduto. Met o.a. Franco Trevis, Elisabetta Cavallotti, Mita Medici en Franco Interlenghi.

Film die serieus bedoeld is en waarin menselijke emoties en uitgediepte karakters aan de orde komen. Een en ander speelt zich af in een gigantisch warenhuis, waar een meisje een bol kussentje steelt en op heterdaad wordt betrapt. Het komt tot een confrontatie tussen het meisje en de directeur van de zaak, waardoor hun motivaties en verwachtingen duidelijk worden. Het eindresultaat is niet geheel bevredigend maar evenmin teleurstellend.

Pronto... c'è una certa Giuliana per te

1967 | Romantiek, Komedie

Italië 1967. Romantiek van Massimo Franciosa. Met o.a. Mita Medici en Marina Malfatti.

Tijdens een etentje van school bloeit een romance op tussen de zoon van een industrieel en één van zijn vriendinnen. Hun liefde wordt vervuld tijdens een vakantie. Zwak script en regie, er zijn enkele vriendelijke romantische scènes, maar onvoldoende om de film overeind te houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mita Medici op televisie komt.

Reageer