Garrick Dowhen

Acteur

Garrick Dowhen is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Danielle Steel's Crossings

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Karen Arthur. Met o.a. Cheryl Ladd, Lee Horsley, Christopher Plummer, Jane Seymour en Garrick Dowhen.

Verfilming van de gelijknamige roman van Danielle Steel, bewerkt door Bill en Jo Lamond. Dit sentimentele werkje speelt zich af aan het begin van WO II in Frankrijk, tijdens de inval van de nazi's. Romantische en minder romantische gevoelens spelen zich af tussen de chique, patriotisch ingestelde Ladd die getrouwd is met Franse diplomaat Plummer, maar er niet voor terugdeinst een verhouding aan te gaan met Amerikaanse staalmagnaat Horsley, die echter getrouwd is met Seymour. Verder is er nog een nette, behulpzame Wehrmachtoffcier, die veel geeft om Ladd. Kortom, voor enigszins kritisch ingestelden kijkers: soap van de goedkoopste soort. De produktiewaarden zijn heel redelijk. Paul Lohmann verzorgde het camerawerk. Wordt meestal uitgezonden in drie delen; vaak bekort met 60m tot 100m of nog meer. Voor echte genreliefhebbers evenwel heerlijk, escapistisch vermaak.

Land of Doom

1985 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Turkije 1985. Sciencefiction van Peter Maris. Met o.a. Deborah Rennard, Garrick Dowhen, Daniel Radell, Frank Garret en Aykut Duz.

Een vrouwelijke krijger en haar strijdmakkers vechten tegen de barbaren nadat een kernoorlog de Aarde in een woestenij heeft veranderd. Kan opgeborgen worden met het etiket 'slecht aftreksel van MAD MAX' en mag vergeten worden. Ook bekend als RAIDERS OF DEATH.

Appointment With Fear

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Ramzi Thomas. Met o.a. Michelle Little, Michael Wyle, Garrick Dowhen en Kerry Rensem.

Een geesteszieke voelt zich bezeten van een Egyptische god en begaat onmiddellijk een reeks misdaden. Grove, vulgaire film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Garrick Dowhen op televisie komt.

Reageer