Vera Malinovskaia

Acteur

Vera Malinovskaia is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Ledianoi Dom

1928 | Historische film

SU 1928. Historische film van Konstantin Eggert. Met o.a. P. Baksheev, N. Rybnikov, A. Dmokhovski, Vera Malinovskaia en Andrei Fait.

Het verhaal speelt zich af in de 18e eeuw aan het hof van Anna Ivanovna. Een zigeunermeisje wordt, op last van de tsarina, naar het paleis gehaald, waar ze verstrikt raakt in de hofintriges. Een jonge prins wordt verliefd op haar, zeer tot ongenoegen van de erfgename van de troon, die de prins voor zichzelf had gereserveerd. Zij geeft dus opdracht het zigeunermeisje te vergiftigen. Naar een bekende roman van Ivan Lazjechnikov.

Potselui Mary Pickford

1927 | Komedie

SU 1927. Komedie van Sergei Komarov. Met o.a. Igor Ilyinski, A. Sudakevich, Mary Pickford, Vera Malinovskaia en Abram Room.

Grappig verhaal over een meisje dat van een filmcarrière droomt en over een portier die verliefd op haar is. Een reeks komische verwikkelingen brengt het stel naar een studio, waar de portier voor een beroemde Russische stuntman aangezien wordt. Pickford en Fairbanks, die de studio bezoeken, voorspellen de jonge man een prachtige toekomst en uiteindelijk wordt het meisje nog verliefd op hem ook.

Chelovek iz restorana

1927 | Drama

SU 1927. Drama van Yakov Protazanov. Met o.a. Mikhail Tchekhov, Vera Malinovskaia, Ivan Koval-Samborski, Mikhail Klimov en Mikhail Zharov.

Alweer zo`n klassiek thema van de Russische literatuur: de kleine man en zijn onontkoombare lot. Deze keer gaat het om een ober in een nachtrestaurant die door iedereen voor de gek gehouden wordt: zijn baas, de politie en de gasten. Zijn zoon komt om aan het front, zijn vrouw overlijdt en zijn dochter wordt van school gestuurd, omdat ze het schoolgeld niet kan betalen. Haar vader bezorgt haar een baantje als violiste in het restaurant, maar het verhaal wordt pas echt dramatisch, als hij haar uit de handen van een rokkenjager moet redden, die haar maar niet met rust kan laten. Het voornaamste pluspunt van de film is de prachtige hoofdrol van de grote Russische (en later Amerikaanse) acteur Tchekhov.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Vera Malinovskaia op televisie komt.

Reageer